2777
2789
سرطان کوفتی  بهت بگم هیچی ارزش یه لحظه غصه خوردن نداره تامامانت کنارته

نمیخام امید الکی بدم ولی دعا کردم ب حق همین شبای عزیز مادرت حالا حالا ها کنارت باشه

دیگه هیچ چیز و هیچکس جز خانواده برام مهم نیستن بقیه دوست داشتنا فیک و دروغه

✨🤍love me like you do

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخام امید الکی بدم ولی دعا کردم ب حق همین شبای عزیز مادرت حالا حالا ها کنارت باشه دیگه هیچ چیز و ...

دقیقا هیچ عشق و عاشقی وجودنداره هیچ دوستداشتنی نیست 

دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
دوس نداشتم ب این زودی ها جا بزنم ولی سیرم از زندگی هیچ انگیزه ای ندارم 😔😔😔

خدا بزرگه به خدا توکل کن

این همه غصه بخوریم که چی بشه؟ فقط لحظه های قشنگی که میتونستیم تلاش کنیم که به ارزوهامون برسیم و مفید باشیم رو از دست دادیم

بنظرم دو رکعت نماز بخون و بشین با خدا درد دل کن قطعا خودش بهترین راه و در مسیرت قرار میده

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
نمیخام امید الکی بدم ولی دعا کردم ب حق همین شبای عزیز مادرت حالا حالا ها کنارت باشه دیگه هیچ چیز و ...

الان ک مامانم به این حال افتاده تنها کسی که داره عذاب میکشه من داداشام بابام

بقیه ناراحتن ولی چن دیقه بدیادشون میره

بخاطر هییییچکس هیچکس خودتو ناراحت نکن

الان ک مامانم به این حال افتاده تنها کسی که داره عذاب میکشه من داداشام بابام بقیه ناراحتن ولی چن دی ...

خدا خودش ب دلمون صبر و آرامش بده😔مواظب مامانتون باشین بهش انگیزه و انرژی بدین ایشالا زود سرپا میشه

✨🤍love me like you do