2777
2789

25 سالمه، 500 میگیرم البته همشو خودم خرج نمیکنم بعضی وقتا برای خونه هم وسیله میخرم

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

۲۰ سالمه کار میکنم و درس میخونم 

ماهی ۶ میل پاره وقت

. . .بعد‌ما‌بآرون‌میباره‌عطر‌آزادی‌‌                                  پرمیشه‌این‌خونه‌از‌رقص‌وگل‌وشادی                              ♀️)         (🐣🐾🌱؛'       'دیگه‌هیچ‌خاکستری‌از‌جنس‌ادم‌نیست'

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

25 سالمه، 500 میگیرم البته همشو خودم خرج نمیکنم بعضی وقتا برای خونه هم وسیله میخرم

منم نوزده سالمه ۵۰۰ اینا واقعا نمیتونم قانع شم ن اینکه چرا انقد میدن چون حد توانشونه خب ولی اینکه چرا پولم کمه تو چی گلم قانع ای ب این مقدار 

منم نوزده سالمه ۵۰۰ اینا واقعا نمیتونم قانع شم ن اینکه چرا انقد میدن چون حد توانشونه خب ولی اینکه چر ...

اخه من خرجی ندارم تنها خرج ثابتم هزینه باشگاهمه که ماهی 200 تومنه 

خرجم بیشتر بشه هم باز بابام میریزه 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

اخه من خرجی ندارم تنها خرج ثابتم هزینه باشگاهمه که ماهی 200 تومنه  خرجم بیشتر بشه هم باز بابام ...

منم مثلا شارژو خرید لباس اینارو از پدر میگیرم هر موقع لازم داشتم

ولی خب دیگه واقعا پونصد چیزی نیس بنظرم 

منم مثلا شارژو خرید لباس اینارو از پدر میگیرم هر موقع لازم داشتم ولی خب دیگه واقعا پونصد چیزی نیس ب ...

اره کمه ولی متاسفانه وضع اقتصادی خرابه ادم خجالت میکشه پول بگیره ، اگه تونستی برو سرکار خیلی خوبه مستقل میشی

اره کمه ولی متاسفانه وضع اقتصادی خرابه ادم خجالت میکشه پول بگیره ، اگه تونستی برو سرکار خیلی خوبه مس ...

دقیقا گلم 

شهرستانمون متاسفانه کوچیکه دوس ندارم فروشندگی یا لاین آرایشگری برم 

ک دیگه کاری نموند 😐😂

دقیقا گلم  شهرستانمون متاسفانه کوچیکه دوس ندارم فروشندگی یا لاین آرایشگری برم  ک دیگه کا ...

😂😂من دیپلم گرفتم رفتم فروشندگی وایسادم همزمان دانشگاه هم میرفتم واقعا دهنم سرویس شد از همونجا از شاغل بودن متنفر شدم😂😅