2777
2789
😂😂من دیپلم گرفتم رفتم فروشندگی وایسادم همزمان دانشگاه هم میرفتم واقعا دهنم سرویس شد از همونجا از ش ...

با اولین کارت از کار کردن خسته شدی 😂😂 منم قطعا همین میشه کار کردنم😑😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزیم بگما من کم کم پول جمع میکنم از این 500 تومنه، قبلا حقوق گرفتم اون و دیگه لو ندادم نزدیک 2 تومن بود بعد که دیگه نرفتم سرکار از این 500 تومن ها که بابام میداد ماهانه یه چیزی واریز میکنم تو اون حسابم بعد یه چیزی بخوام که بابام نگیره برام(که میگیره) میتونم از اون پول بردارم😁مثلا میخواستم امسال پالتو بخرم با پولم دیگه بابام همراهم اومد منم صداشو در نیوردم که پول دارم خودش حساب کرد😅😂

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

با اولین کارت از کار کردن خسته شدی 😂😂 منم قطعا همین میشه کار کردنم😑😂

اره ولی خب تا چند سال کار کردم بعدشم غیر حضوری تو خونه کار کردم الان یکساله که بیکارم 

اون سال اول خیلی محیط کاریم بد بود و تاثیر بدی روم گذاشت

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

برو بگیر بخواب مگه فردا مدرسه نداری    اصلا اینجا چیکار داری گل دختر

وای ببخشید خوابم میاد و نمیتونم بخوابم ۱۹ سال رو ۹ سال خوندم.پوزشواقعا مغزم خوابه و چشمام باز

یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من  سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم   
یه چیزیم بگما من کم کم پول جمع میکنم از این 500 تومنه، قبلا حقوق گرفتم اون و دیگه لو ندادم نزدیک 2 ت ...

میدونی منم بفکرشم میگم مث خودت ی حساب دیگه م داشته باشم کمو بیش پس انداز کنم 

ی روزی ی جایی دست آدمو میگیره درسته

فکره خوبی بوده 

ایشالا پول تو حسابمون میلیاردی باشه 

🤌🏻 🥴

من بابام هیچی نمیداد. چیزی میخواستم بش میگفتم. بیشتر کتاب. وگرنه واقعا هیچی نداشتم لباسام قدیمی بود و اعتماد به نفسم افتضاح بود. مثلا میخاست بده پونصد شیشصد میداد

میشد یه مانتو. بدون کفش و شلوار و مقنعه ای شالی چیزی

آرایشم هیچی نداشتم. 

الان رفت سرکار دوساله. همش میخریدم پوللامو پس انداز نکردم ولی حداقل لباس پوشیدم قبلا گریه میکردم برای لباس. ولی از یه طرف ناراحتم که کارم تموم شد و هیچ پس انداز ندارم

من بابام هیچی نمیداد. چیزی میخواستم بش میگفتم. بیشتر کتاب. وگرنه واقعا هیچی نداشتم لباسام قدیمی بود ...

کار کردن خدای اعتماد بنفسه واسه ی دختر مجرد ایشالا دوباره تجربش کنی دستت بره جیب خودت منم دعا کنی بتونم😕

متاهل ک باشی باز شوهرت وظیفشه پول بده میتونی راحت بخای 

ولی مجردی سخته همه چیم گرونه ادم روش نمیشه دم ب دیقه از پدر پول بخاد 

هعیییییی 

میدونی منم بفکرشم میگم مث خودت ی حساب دیگه م داشته باشم کمو بیش پس انداز کنم  ی روزی ی جایی دس ...

الهی امین اما اگه دانشگاه میری و خرجای بیشتر داری با بابات حرف بزن بیشتر پول بگیر اضافه اشم جمع کن 

بعدم با پول خودت خوراکی و اینا برای خودت و خونه نخر😅

الهی امین اما اگه دانشگاه میری و خرجای بیشتر داری با بابات حرف بزن بیشتر پول بگیر اضافه اشم جمع کن&n ...

باهاش صحبت کردم گفتم میخام ی کار انلاین باز کنم ۶ تومن میتونه بده 

نظرمه عضو دی/ج/ی کال/ا بشم از محصولات پرفروش دی/ج/ی کا/لا بخرم بزارم فروش و هم اینکه عضو فروشندش هستم خود دی/جی کا/لا هم حقوق میده 

بنظرت منطقیه ؟