2777
2789
عنوان

رنگ پوست دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظش کنه 🥰 ماشاالله 😍❣️

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

دقیقا جوابم همینه ولی روحیم خراب میشه 

غیرمستقیم هدفشون همین بوده. نذار هیچی خوشحالی و ارامشتو ازت بگیره. شاد باش ببین چه بچت گوگولیه و نمکیه مگه از این بهتر هم میشد

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

اولا ماشاالله رنگ پوستش خوبه دوما خدا کنه بختشون پیشونی نوشتشون خوب باشه سوما بگو شما غصه نخورید بزرگ بشه اونقدر امکانات ووسایل اومده برا پوست وارایش چهارم با هرکس حرف الکی میزنه اعصابتو میریزه بهم کمتر رفت وامد کن

سفیده تخم مرغ بزن به کشاله ران و شکمش

تنش یخه ، دستش امروز از سردی کبود شده بود

پاهاش یخه

اما سرش داغه داغه

قبلا تب میکرد اینجوری نبود همه تنش داغ بود پاشویه میکردمش اما الان انقدر موندم چه کنم

شربت خورد تا ببینم کی اثر میکنه

دقیقا جوابم همینه ولی روحیم خراب میشه 

چرا عزیزم؟

اگر اینجوری بخوای فکرکنی اون بچه شدیدا کمبود عزت نفس پیدا میکنه ها!!! چون بعدا به خودشم ناخوادگاه بروز میدی که بنظرت خوشگل نیست بچه ی معصوم🥺

حتما و حتما رو این موضوع کارکن تا قبول کنی زشتی و زیبایی معنی نداره اونم تو رنگ پوست!!! شکیرا پوستش تیرس، یه دنیا براش میمیرن و هزارتا مورد دیگه

چرا عزیزم؟ اگر اینجوری بخوای فکرکنی اون بچه شدیدا کمبود عزت نفس پیدا میکنه ها!!! چون بعدا به خودشم ...

منم 👀

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡

اسی بیخیال منم بدنیااومدم خیلی خونواده پدریم مادرمواذیت کردن ومیگفتن سیاه سوخته اس کچل دخترت مادرم هم گفت ازگوشت وخون خودتون ازخونه بابام که نیوردمش اوناهم سکوت کردن نمیگم خیلی زیباهستم ولی الان ازهمه نوه ها زیباترهستم بدون عمل وطبیعی اونوقت همه نوه هاکلی عمل کردن بازم زیبانیستن

گاهی انسانم آرزوست