2777
2789
عنوان

آقای محترم 😐

264 بازدید | 19 پست

ما تو محلمون یه آقایی هست که یه دفتری داره هر وقت منو میبینه انکار سکته کرده و مات و مبهوت میشه

آقای محترمی هم بنظر میادا . مومن و متشخصه 

ولی نمیدونم چرا اینجوری زل میزنه تو چشام و بی حرکت میمونه و من معذب میشم

اینسری اینکارو کرد میخوام بگم حاجی گناهه نگاه مستقیم بسه دیگه خوردی مارو🥲🥲🥲

یا حرفتو بزن یا اینکه یا چشات منو قورت نده

دوست خوبم میشه برای حاجت های دلم که چند ساله حسرتشو دارم برام دعا کنی؟

حتما چشم بصیرت داره شکل گرگ میبینتت😂

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشقت شده 😉😂

چند ساله همینطوریه والا منم بدم نمیاد ازش 

شاید میخواد خودم بزم خواستگاریش 😀😀😀

تا آقای محترم را به دیار ابدی نفرستادی 

راهتو کج کن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چرا سکته اش میدی عزیزم😡

اصن یه وعضی امروز اتفاقی تو چند تا محله اونور تر منو از تو ماشین دید باز داشت غش میکرد 

نمیدونم فاز چیه

من که آدم خوبیییییم🥲🥲🥲

شوخی کردم😂😂

آخه یجوری گفتی مومن مذهبی حس کردم چشم بصیرت داره

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
شوخی کردم😂😂 آخه یجوری گفتی مومن مذهبی حس کردم چشم بصیرت داره

نه ازیناس که خوشتیپه ولی دورش پر از پرو پاچه نیست

محاسن و لباس شیک و رسمی میپوشه همیشه

شاید شبیهه کسیم تو گذشتش

این هم  می‌تونه باشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍