2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غیرت و بعضیا بد برداشت کردن 

غیرتش فقط تهمت نارواست اگه اسباب و اثاثیه  کل خونه رو تنهایی جابه جا کنم خودشو به کوری و کری میزنه که نیاد دست بزنه تمام ستون فقراتم و نابود شده از دستش بیغیرته مریض

غیرتش فقط تهمت نارواست اگه اسباب و اثاثیه  کل خونه رو تنهایی جابه جا کنم خودشو به کوری و کری می ...

شوهرتون بیماری پارانوئید داره این کارا و این حرفا که میزنه دست خودش نیست ‌ . من بابام این بیماری رو داره بردیم روانشناش داره هر روز دارو میخوره وگرنه همش تهمت به مامانم میزنه . خدا کمکت کنه عزیزم 

مردي كه از اين چرنديات ميگه مثل همسر من ، ١٠٠٪؜ هم ميدونه خبري نيست و برنامه ديگه اي داره، اصلا سعي ...

فردا می‌خوام برم دیگه نمیتونم تحمل کنم فقط دلم برای بچه هام میسوزه آخه من امروز رفتم تو حیاط این زنگ زده دخترم گوشی رو برداشته میگه گوشیو بده مامانت دخترم داشت با گوشیم تکالیفشو می‌نوشت بعد اومده میگه بیا بابایی کارت داره منم گوشی رو گرفتم باهاش حرف بزنیم میگه کجایی که خونه نیستی میگم تو حیاطم گوشی رو قطع کرده منم از ساعت ۳گرفتمش جواب نداده تا ساعت ۷شب فک کردم اتفاقی براش پیش اومده نگران شدم با کلی پیام که بهش دادم کجایی گوشیرو جواب بده بالاخره جواب داده کجا رفتی داشتی کاری میکردی رفتی تو حیاط تا ساعت ۱شب براش قسم قرآن خوردم ماجرا چی بوده تا آخر مجبور شدم دست بزارم رو قرآن که باورش بشه بعدم بهش گفتم دیگه باهات زندگی نمیکنم 

فردا می‌خوام برم دیگه نمیتونم تحمل کنم فقط دلم برای بچه هام میسوزه آخه من امروز رفتم تو حیاط این زنگ ...

عزيزم حواست باشه اين يه نقشه اي داره ميخاد يهو عصباني شي بگي آره اصلا دوست پسر دارم بعد نميدونم چيكارت كنه! به قول خودت بگو من با اين شرايط ديگه ادامه نميدم! چرت و پرت هم گفت بگو هر طور دوست داري فكر كن!

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
فک میکنی نمیدونه؟اینارو میخواد بگه اذیتت کنه

خودم فکر میکنم میخواد منو خسته کنه برم از این زندگی بعد که بهش میگم میگه من زندگیمو دوست دارم نمی‌خوام خراب شده میگم حواستو جمع کنی مرتیکه چش چرون چند ماه پیش مچشو گرفتم با یکی تلفنی در ارتباط بود وقتی فهمیدم به کوه خوردن افتاد نزاشت برم عوض اینکه من پیگیر این باشم این میخواد مچ منو بگیره 

نقطه ضعف نشون نده این حرفارو میزنه انگار نشنیدی چند بار داره این حرفارو میزنه حسابش نکنی تکرار نمیک ...

اگه بهش محل ندم پامیشه میزنه چندین بار جوری زده که صورتم کبود بوده تا چند روز یه بار به مادرش گفتم دسته گل پسرتو ببین به من شک داره ۱۳سال پیششون زندگی کردم اونم باورش نشد برگشت گفت خاک تو سر پسر من که به تو شک داره کلی بهش حرف زد که ما از زنت چیزی ندیدیم تا حالا چرا اینجوری بهش میگی 

اینجور آدما مریضن

مطمئنم مریضه بهش میگم بریم پیش مشاور بهش برمیخوره خاک تو سرم با انتخابی که کردم یه مشروب خور قلیونی ترو خدا شماهایی که مجردین خوب حواستونو جمع کنید انتخاب غلط نکنید