2777
2789
اگه بهش محل ندم پامیشه میزنه چندین بار جوری زده که صورتم کبود بوده تا چند روز یه بار به مادرش گفتم د ...

ببخشید ولی شوهرت مریضه از اذیت شدنت لذت میبره اول با حرفاش میبینه اذیت میشی نشدی جسمتو ازار میده 

اینکه تو این زندگی بمونی یا جدا شی بستگی به شرایطت و خانوادت داره ولی انسان مگه چقدر عمر داره که اینجوری روزگارش خراب بشه

الهی بمیرم برات ۵ تا صلوات و یک ایت الکرسی برات خوندم انشالله مشکلت با همسرت حل بشه چون بچه هم داری ...

مرسی عزیز دلم امشب با شهید حمید سیاه مالی مردای درد دل کردم خیلی آروم شدم رفیق شهیدمه خیلی کمکم کرده همیشه بهش میگم داداش حمید تو چقدر خوب بودی که خانومت بعد این همه سال شهید شدی برات اشک میریزه  هنوز شوهر منم به راه راست هدایت کن برید کتابشو بخونید فرشته بوده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرتون بیماری پارانوئید داره این کارا و این حرفا که میزنه دست خودش نیست ‌ . من بابام این بیماری رو ...

یا امام زمان یعنی همینجور میمونه ؟ من میگم یواش یواش درست میشه بهم اطمینان پیدا می‌کنه شکش از بین می‌ره بعدا اما هی بدتر میشه 

اگه گوشیرو دیر جواب بدم قیامت می‌کنه کجا بودی باید یک ساعت براش توضیح بدم دست شویی بودم ،سرنماز بودن ،گوشیم سایلنت بوده آخرش هم کلی غر میزنم خستم کرده دیگه فک کنید بهم میگفتی عموت مصابته و محکم زد تو گوشم چندسال پیش 

چندتا از فامیلای خودشون و فامیلای منو کمتر گفته مدام بهشون شک داره حتی خواهر زاده خودش که از من پنج سال کوچیکتره و دوتای خودش که فامیلش هستن من سالی یک بار هم نمیبینمشون اونوقت این میگه تو با اونا دوستی زن و بچه دارن خودشون از چشام بدی دیدم از اونا ندیدم بعد این تهمت میزنه به اونا و من از اون ور هم باهاشون گل میگه گل میشنوه