2777
2789
عنوان

چیکار کنم ازین بدبختی😭💔

144 بازدید | 8 پست

خیلی حالم بده

فردا پسرم امتحان فارسی داره هیچی بلد نیست از امسال درسش خیلی ضعیف شده درس خوب نمیخونه،ریاضیش هم همینطور وقت نمیزاره یرای درسا.

مجبور شدم بلش بگم درس بخونه میفرستمش کلاس ورزشی بلکه به این دلیل یکم توجه کنه به درس.

الان که میبینم،میگم پولشو از کجا بیارم،باشگاه دم خونمون ۲ تومن برای ۱ ماه تابستون میگیره،از طرفی هم امروز و دیروز خیلی سرش داد کشیدم میخوام جبران کنم یلدا ی چیزی براش بخرم ولی گذاشته بودم لباس بخرم😭💔

میدونم نباید قول میدادم ولی حالم خوب نبود بخدا کلاس تقویتی هم نمیتونم براش بگیرم یکی تو اینستاگرام پیدا کردم ولی گرون میگیره🥺اگه درسش افت کنه بچم اینجوری نبود اخه.

خیلی بد رفتار کردم حس میکنم مسئولیت پذیر نیستم به قرآن از صبحه دارم فارسی باهاش کار میکنم نمیره تو مغزش ،دیدم گریه داشت میکرد خوابوندمش

تمام توانم و دارم میزارم،تروخدا دعا کنین شرمنده نشم جلوش بگه مامان کلاس فوتبال چی شد قول داده بودی😭😭

گذشتم از گذشته ای که گذشت...🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی💔خدا هیچ پدر مادری رو شرمنده نکنه کلاس چندمه

چهارم🥺از ۲ سال پیش که اجازمون زیاد ت شد نتونستم بفرستمش باشگاه میخواستم خوشحالش کنم فکر نمیکردم انقدر گرون باشه

گذشتم از گذشته ای که گذشت...🍃

عزیزم منم پسرم کلاس چهارمه اول اینکه درساسون یه مقدار مشکله دوم اینکه از پایه سوم به چهارم اومدن معمولا براشون سخته منم تا اول این ماه خودمو کشتم انقدر داد و هوار کردم و عذاب وجدان گرفتم اخرش گفتم اینجوری پیش بره رابطه ام با بچه ام به هم میخوره ولش کردم برای خودش گفتم هروقت به کمکم نیاز داشتی بگو در خدمتتم ولی دیگه نمیگم بخون و بنویس دست اخر نمراتت رو نگاه میکنم اگر خ‌خ بود جایزه اگر خ به پایین بود تنبیه والسلام حالا شما هم واسه کلاس فوتبال بگو اقای مدیر اجازه نداده گفته فقط شاگردای ممتاز میتونن کلاس متفرقه برن اونم بعد امتحان ترم اول اگر همش خ‌خ شد باید برم ازش اجازه بگیرم(بروبا مدیرش صحبتات رو یکی کن) اخه این الانتو درسای خودش مونده کلاس فوتبال که بدترش میکنه اما میتونی از این کلاس به عنوان انگیزه برای درس خوندن استفاده کنی

کاربر سال ۹۲،۹۳ بودم و چون نام کاربریم رو یادم رفته دوباره اومدم 😍