2777
2789

خانوما من دو هفتس یک مانتو شکت سفارش دادم از یک پیج تو روبیکا ۷۲۵ تومن هم پول واریز کردم اما اصلا جواب نمیدن کد رهگیری هم نمی فرستن تیک زرد هم داره پیج شون چیکار کنم چطوری ازشون شکایت کنم آخه میگن اونایی که تیک زرد دارن روبیکا خودش جوابگو هس توروخدا کمکم کنید اولین باره خرید میکنم از روبیکا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک اعتماد نمیکنم ب راحتی فقط از دوستم ک کانال داره سفارش میدم وسلام 

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏
با یه اکانت دیگه بهش پیام بده ببین جوابتو میده

اره بهش بگه میخوام سفارش بدم ببینه اینوچی میگه 

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

سلام چطوری جرات کردی از روبیکا خرید کردی اینستا ک اینستاس من فقط از پیجای شهر خودمون ک میدونم فروش حضوری هم دارن و مطمئنم ک همچین فروشگاهی وجود داره.

شماره کارتی ک ازشون داری با اون اسم و فامیل صاحب کارت .ب پلیس فتا مراجعه کن صد درصد پیگیری میکنن.و اینکه نهایت قیمت شکت ۴۰۰،۴۵۰ چجوری ۷۰۰خورده ب شکت پول دادی

بیخیال همه ی دنیا.سلامتی بزرگترین ثروت دنیاست.خدایا شکرت🤲🤍🌈
سلام چطوری جرات کردی از روبیکا خرید کردی اینستا ک اینستاس من فقط از پیجای شهر خودمون ک میدونم فروش ح ...

عزیزم من خودم توی روبیکا پیج دارم و تیک زرد داره .و هیچ مشکلی هم از طرف من نبوده خداروشکر 

همه ک مث هم نیستن!@papyrus_lands