2777
2789
عنوان

دوستان بیاین بگم دکتر چی گفت

324 بازدید | 26 پست

من همونیم ک گفتم خواستگار دارم ۲۵ سالشه و چهارتا تیک داره تیک هاش(تخم چشماشو هر چند دقیقه یکبار میده بالا ، یدونه از شونه هاشو هعی میده جلو ، از سینش گهگداری ی صدای خاصی ی کوچولو شبیه ب صاف کردن گلو میده ، در مواقع استرسی هم فرم صورتشو یجوری می‌کنه ) من رفتم دکتر و ب دکتر گفتم گفت خوب میشه ولی درعوضی ک مداوم قرصاشو بخوره ولی گفت تیک عامل وراثتی زیادی داره و ممکنه بچه هام هم در آینده درگیر بشن گفتم پس کنسله گفت از کجا میدونی شخص بعدی ک برات میاد یه مشکل ژنتیکی نداشته باشه و به فرزندتون انتقال نده این حرفش دو دلم کرد بنظر شما چیکار کنم واقعا موندم؟؟

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش داری

قبلاً اره ولی الان فک میکنم برام فرقی نداره 

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
رد کن بره بابا آدمای سالمش هم بدرد نمیخورن وای بحال این

تازه تو بچگیش هم با آب جوش سوخته

چرا انقد بدبختو اذیت میکنی ولش کن تو حساسی پیرش میکنی تو رو خدا اگه قبولش کردی لطفا این تیک هاشو تو ذهنت خاک کن نبر تو زندگی که بعدا پرو بال میدی زندگی زهر میشه  ببخش گلم رک گفتم نظرمو

چرا انقد بدبختو اذیت میکنی ولش کن تو حساسی پیرش میکنی تو رو خدا اگه قبولش کردی لطفا این تیک هاشو تو ...

اتفاقاً خوبه رک گفتی 

شما بودی قبول میکردی ؟؟ توروخدا راستشو بگو 

اتفاقاً خوبه رک گفتی  شما بودی قبول میکردی ؟؟ توروخدا راستشو بگو

ببن به شرایط زندگی ربط داره اگه من میدونستم نسبت به مجردی زندگیه بهتری خواهم داشت و احتمال میدادم نسبت به سنم و باقیه خواستگارا مورد بهتری گیرم نمیاد انتخاب میکردم اگه احتمال مورد بهتربود ولش میکردم 

ببن به شرایط زندگی ربط داره اگه من میدونستم نسبت به مجردی زندگیه بهتری خواهم داشت و احتمال میدادم نس ...

من ۲۴ سالمه بنظرت صبر کنم یا برم ؟ خواهرانه بهم بگو

اتفاقاً خوبه رک گفتی  شما بودی قبول میکردی ؟؟ توروخدا راستشو بگو

و یه چیز که یه تجربه بگم بهت عمه من یه خواستگار داشت این آقا همیشه شلواراشو کوتاه میکرد میپوشید یه وجب فاصله با کفش اما وضعش خوب بود بخاطر این عمم ردش کرد الان با یکی ازدواج کرده هم دست بزن داره هم نون شب نداره اما اون خواستگاره خونه تو شهر و ماشین و زندگی خوب دست و پا کرده پس قطعا با اولی بهتر بود 

اسی یچیز بگم ناراحت نمیشی؟؟؟احساس میکنم خودتم حساسی.شاید یه وقت حساسیت خودت باعث میشه نقصی پیداکنی ب ...

بخدا اوایل رابطه تیک چشم و شونشو دیدم اهمیت ندادم ولی تیک های دیگش هم اضافه شد واقعا ترسیدم 

ببین عزیزم دیدن نقص های طرف و گذشتن ازشون نیاز به عشق کافی داره واسه دختر و پسر هم فرقی نداره هیچ بنده خدا بی عیب نیست اما اگر میبینی این عشق نداری و فرداروزی میخوای توی جگع و پیش دوستات خجالت بکشی از تیک ایشون پس بهتره مایه عذاب همدیگه نباشید و رابطه رو تموم کنی چون حس میکنم خیلی برات مهم هست ولی اون اقا هم حقشه کسی کنارش باشه که شخصیتشو زیر سوال نبره ولی اگر خواستی ازش جدا بشی عاجزانه ازت تقاضا دارم نگو به این خاطر دارم ازت جدا میشم چون اعتماد به نفس این بنده خدا رو از بین میبری و مشکلش شدید تر میشه یه بهونه دیگه براش بیار

کاربر سال ۹۲،۹۳ بودم و چون نام کاربریم رو یادم رفته دوباره اومدم 😍