2777
2789
عنوان

تاوان اشتباه نوجوانیم تموم نمیشه

2682 بازدید | 84 پست

داستان طولانیه سالهاست تو دلمه کسی وقت داره بخونه 

الان نزدیک به ۱۸ سالمه از بچگی خیلی مثبت و اروم بودم درسخون بودم از همون اولین بار هایی که پسر خالمو دیدم نسبت بهش کنجکاو بودم اونم دوسال ازم بزرگتر بود

بچع بودم و چیزی نمیدونستم فقط ده یازده سالم بود همش بهش خیره میشدم

وقتی رسیدم ۱۴ سالگی و تو سن بلوغ بودم خیلی دشدید خوشم ازش میومد راستش اصلا ارتباط نداشتیم کلا سالی سه نهایت چاربار میدیدمش و اینقد خجالتی بودم حتی باهاش تاحالا صحبت نکرده بودم و خلاصه گذشت من پیج اینستا زدم بهم پیام داد فهمیدم خوشش ازم میاد ، خیلی با خودم کلنجار رفتم که ن مامانم بفهمه میکشم من دور درسامم حوصله این چیزا ندارم و خلاصه گفتم من درسته خوشم ازت میاد ولی سنم کمه نمیخوام ارتباط داشته باشیم 

از قضا همون مدت زیاد میدیدمش و رفتارش باهام مثل ی تیکه اشغال بود خیلی خودشو میگرفت اون موقع ۱۷ سالش بود واقعا اذیت میشدم چرا باهام اینطوری رفتار میکنه 

باز رفتم پیام دادم بش 

۶! هیچ همچون پوچ عالی نیست . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قراره تا اخر عمر تاوان اشتباه نوجونیمو بدم🙂💔

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

بگو عزیزم ولی هنوزم دیر نشده فراموش کن هرچی بهت گذشته،از حالا روی عزت نفست کار کن پیشرفت کن 

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

یذره حرف زدیم ولی اتفاق خاصی نیوفتاد 

اما چند ماه بعد همو دیدیم پیام دادیم و تقریبا ارتباطمون شروع شد 

اول دبیرستان بودم هم از بودنش اذیت میشم هم نبودنش 

تقریبا ۵ ماه گذشت باهم حرف میزدیم خیلی پسر ساده و پاکدل و احساسی بود 

منم برعکس منطقی بودم 

کم کم بحثا شروع شد و بهم میگفت به احساسم 

از اون طرف من تو اینستا ی پیج فیک داشتم و گاهی باهاش خودمو دوستام پیام میدادیم پسرارو مسخره میکردیم 

از قضا این وسط تو این پیج فیک من با یکی اشنا شدم دقیقا وقتی با پسر خالم بودم دست خودم نبود خوشم از پسره اومد باهم ی هفته فقط حرف زدیم بعد فهمیدم رفیق صمیمی پسرخالمه (اتفاقی بود این اتفاق ینی پسرخالم نفرستادش خودمو دوستام پیام دادیم )

واقعا عجیبه از این همه پسر این باید رفیق صمیمی ایشون باشه

۶! هیچ همچون پوچ عالی نیست .