2777
2789
عنوان

یعنی خدا اصلا منو میبینه؟ 💔

76 بازدید | 8 پست

خیلی خیلی دلم گرفته بچه ها در عرض یک روژ هم کارمو از دست دادم هم عزیز ترین آدم زندگیم یکدفعه توی یک لحظه از این رو به اون رو شد بهم حرف بد زد و فکر کنم دیگه تموم بشه همه چی.. یعنی قطعا تموم میشه چون یادم نمیره چقدر دلم شکست.. 

نمیدونم اصلا نمیدونم چرا امروز انقدر روز نحصی بود برام بخدا انقدر که دلم شکسته احساس میکنم جادو جنبل شدم اصلا حس میکنم خدا منو نمیبیه💔 

میگن دعای نینی سایتی ها گیراست میشه خوااااااهش کنم ازتون برام دعای خیر کنید که مشکلاتم حل شه  ارامش پیدا کنم... میشه لطفا یه انرژی مثبت کوچیک از ته دلتون برام بفرستید :) 

هیچکسو نداشتم باهاش حرف بزنم اومدم اینجا.. حس میکنم خدا هم صدامو نمیشنوه آخه چرا 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا میبینه 

حل میشه

حتما صلاح الان این بوده

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!