2777
2789
عنوان

جواب کسی که بهم گفت فمینیستی هستی

329 بازدید | 40 پست

تو تاپیک پر بازدید دعوا با شوهر بچه ننه فک میکنم خیلیاتون دیده باشید آقا به خانمش پیام داده بود اگه میخوای زندگی ادامه پیدا کنه باید چند تا از مسئولیت های زن رو بگم شروع کرد گفتن که اگه مریض هم باشی باید غذا درست کنی بهونه قبول نمیکنم گفت دیگه ازم پول نمیگیری هر چی خواستی باید بگی خودم بگیرم گفت هر جا بری باید با اجازه من باشه گفت هر جمعه با دوستام میرم بیرون و و و ...... یه خانمی برگشت گفت قبول کن چی میشه مگه گفت قبول کن باتش راه بیا که خوشش بیاد خوشحال بشه نم فلان گفت باهاش لج نکن من برگشتم بهش گفتم چرا باید بسوزه و بسازه مگه ما زنا آدم نیستیم مگه چند بار جوونی میکنیم برگشته بود گفته بود ازدواج دوم داداشم موفق تر بوده پس از طلاق نمی‌ترسم😐😐 بعد برگشته بود گفته بود واقعا متاسفم آدمی به خوبی و خوشتیپ من رو از دست دادی اینا بازم این خانم می‌گفت باهاش راه بیا گفتم این تعهد نداره میگه زرتی طلاقت میدم اگه نوکری خونمو نکنی یکی به من گفت فمینیستی هستی بعد من نفهمیدم چه برداشتی کنم به نظرتون منظورش چی بود و چی جوابشو بدم 😐 ببخشید می‌دونم خیلی اسکلم زبون ندارم 

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدیدا تا یکم به صورت منطقی از حق و حقوق خانما دفاع کنی بهت میگم فمینیستی و داری بی منطق دفاع میکنی! حرف شما کاملا درست بود عزیزم.. بی خیال.. بزار فکر کنه فمنیستی  

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
وای تو کشتیمون

تو توی تاپیک قبلیم هم بودی؟ 🤣🤣🤣 ببخشید واقعا ذهنم درگیر شده🤣

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣

اون پسره رو جو گرفته بود. دو روز رفته بود خونه ننه اش، هوا برش داشته بود. برای اون نسخه طلاق لازم نیست. گاهی همچین آدمایی رو خیلی راحت میشه به زبون گرفت. همیشه تقابل و اصطکاک لازم نیست

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

فمنیست چیز خوبیه تو این سایت چیز بدی تلقی میشه ولی به طور کلی باعث افتخاره یعنی تو سری خور نبودن یعنی جنگیدن واسه حق و حقوق اولیت به عنوان یه زن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

اون زنم ک تاپیک پربازدید شد هرجایی هستی بدون از خر کمتری بخوای با همچین مردی زندگی کنی .پدر مادرت مخالفن خودتو بزن ب بی شرف بازی سلیطه بازی دربیار اونام مجبور میشن راه بیان باهات فقط همچین خفتی رو تحمل نکن

مگه فمنیست بودن بده که بهت برخورده؟

من نمیگم بده من نمی‌دونستم معنیش چیه تاپیک قبلی معنیشو پرسیدم یکی گفت نم فکر می‌کنی به حضور مرد تو این دنیا نیاز نیست و ستیز داشتن نسبت به مرد و از اینا من فک کردم اون کاربر در مورد من این طوری فکر می‌کنه شک کردم موندم چه برداشتی کنم

اسکل اونه ک توسری خور و بدبخته و فکر میکنه همچین مرد گوهی رو باید تحمل کنه. توام ناراحت نباش جواب هد ...

پس میگی جوابشو ندم؟ 

عزیزم فمنیست چیز بدی نیست من با افتخار میگم که فمنیستم

نه فمنیست به معنای مرد ستیزی

به معنای برابری حقوقی یعنی مثلا اگه مرد دلش خواست هر موقع تورو مث یه آشغال بندازه یه گوشه طلاقت بده توهم بتونی این کارو بکنی و... نه اینکه مثل یه کنیز باشی

البته این وسط وظایف زن سنگین تر میشه ولی در عوض عزتش به دست میاد

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷