2777
2789
عنوان

یعنی ایست قلبی کرده ؟؟

564 بازدید | 13 پست

بچه ها من ۸ هفته بارداری ام هفته ۶ دکتر گفت قلب تشکیل شده ولی لخته خون هماتوم پشتش هست الان درد زیر دل و کمر شدید دارم دو روزه شیاف و دارو مصرف میکنم لکه و خونریزی ندادم چهارشنبه نوبت دارم حالا ممکنه این درد ناشی از ایست قلبی جنین باشه نگرانم

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد که علایم خطر هست اما بخاطرایست قلبی نیست

این هماتومی که داری فشار میاره و رحم میخاد ان را پس بزنه و دفع کنه 

ولی اکثرا هماتوم ها جذب میشن فقط استراحت و شیاف بذار 

امپول نگفته بزنی؟

سلام عزیزم نگران نشی

منم شرایط شما رو داشتم هماتوم داشتم البته نمیدونستم 

افتادم خونریزی که گفتن قلبش ایستاده

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی
درد که علایم خطر هست اما بخاطرایست قلبی نیست این هماتومی که داری فشار میاره و رحم میخاد ان را پس بز ...

نه فقط شیاف پروژسترون داده یه قرص برای درد که خوردم اثر نداشت بافولیک اسید و آهن و ویتامین دی

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

البته سر بچه اولم هماتوم داشتم جذب شد

سر این بچه دکتر گفت دلیل ایست قلبی هماتوم نیست

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی
سلام عزیزم نگران نشی منم شرایط شما رو داشتم هماتوم داشتم البته نمیدونستم  افتادم خونریزی که گ ...

وای خدا نکنه اینجور بشم خیلی وقته اقدامم و دلمون بچه میخواست 

وای خدا نکنه اینجور بشم خیلی وقته اقدامم و دلمون بچه میخواست 

خدا نکنه عزیزم کامل توضیح دادم براتون

خدا نکنه عزیزم کامل توضیح دادم براتون

ممنون دعام کنید 

قرص چی داده برای درد؟؟؟ اگه دردت زیاده هر۸ساعت شاف بذار

الان دراز کشیدم نمتونم‌بلند سم اسمس ببینم ولی شیاف گفت فقط شبی یکی