2777
2789

ارثی ک هست

ولی ندیدم بین اطرافیان

یکی داشتیم از پدربزرگش ارث داشت ک ی دستش ۳ انگشت داشت یکی ۲ تا ، ی دختر فوق العاده زیبا و باهوش

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ارثی و قابل انتقال به بچه هست، با یه عمل ساده درست میشه البته به شرطی که فقط گوشت و پوست متصل باشه اگه استخوان متصل باشه کار سخت میشه، عکس برداری میکنن و جدا میکنن، بله دوست خودم داشت از پدرش ارث برده بود سر همین بچه نیاورده هنوز

چجوری بود یه دستش یا هر دو دستش انگشتاش چسبندگی داشت؟ دختر بود یا پسر 

دختر بود فک کنم ی انگشتش دو تا انگشت داشت.الان حیلی از این بیماری های مادر زادی قابل درمانه.همسایه داییم بود بچه بود بردن عملش کردن

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 
چطور بود زشت بود دستش؟ قبل عمل

دو تا انگشت وسط بهم چسبیده بود 

البته بقیه انگشت هاش کلا کج و ماوج بود بعد عمل هم فقط از هم جدا شد اما بازم همون حالت داشت

قشنگ که خب نیس اما کسی باهاش برخورد بدی نداشت

ازدواجم کرده 

بله ارثی و قابل انتقال به بچه هست، با یه عمل ساده درست میشه البته به شرطی که فقط گوشت و پوست متصل با ...

پس چرا بعضیا اصلا بین خانوادشون اینجور چیزی نبوده ولی یکی از بچشون اینطور شده؟ دوستت چند سالشه عمل کرده؟ یه دستش فقط چسبندگی داره؟

دو تا انگشت وسط بهم چسبیده بود  البته بقیه انگشت هاش کلا کج و ماوج بود بعد عمل هم فقط از هم جد ...

چند سالش بود عمل کرد دو تا دست یه اندازه رشد کردن؟

بچه دار نشده؟ همسرش چ واکنشی داشته بهش؟

پس چرا بعضیا اصلا بین خانوادشون اینجور چیزی نبوده ولی یکی از بچشون اینطور شده؟ دوستت چند سالشه عمل ک ...

من که نگفتم صد در صدش ارثیه امکان اینکه موقع جدا شدن انگشتا در جنینی تداخل ایجاد شده و انگشتا به درستی در رحم مادر جدا نشدن، دوستم سی و دو سال، بله یک دستش انگشت کوچیکه و حلقه چسبیده بودن جدا کرد

من که نگفتم صد در صدش ارثیه امکان اینکه موقع جدا شدن انگشتا در جنینی تداخل ایجاد شده و انگشتا به درس ...

یه اندازه رشد کردن با اون یکی دستش؟؟ آزمایش ژنتیک نداده واسه بچه دار شدن؟

چند سالش بود عمل کرد دو تا دست یه اندازه رشد کردن؟ بچه دار نشده؟ همسرش چ واکنشی داشته بهش؟

دوران دبیرستان بودیم سالشو دقیق یادم نیس بگم چند سالگی. 

اره رشد دستا طبیعی بود فقط بهم چسبیده بود. 

ببین درباره بچه این افراد باید ازمایش ژنتیک بدن ازمایشها بهم بخوره دیگه بچه مبتلا نمیشه 

چون معلم شده و منافع مالی داشت پسرا از خداشون بود 

ببین این عیب نیس فقط نقص در زیبایی. چهره انچنانی هم نداشت ولی خب اعتماد به نفس داشت 

اسی اگر خودت این شرایط داری نگران نباش این چیزی نیست اصلا