2777
2789
چند سالش بود عمل کرد دو تا دست یه اندازه رشد کردن؟ بچه دار نشده؟ همسرش چ واکنشی داشته بهش؟

وقتی دوازده سالش بود جدا کردن هم بخاطر اذیت دیگران و حرفاشون، هم دکتر گفت قبل بلوغ جنسی بهتر جواب میده از نظر رشد، و رشدم کرده،به شوهر گفته مشکلشو ارثی و با علم بهش ازدواج کردن چون میخان برن خارج دست نگه داشتن گفت تو خارج بهتر متوجه میشن اونجا باردار میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه اندازه رشد کردن با اون یکیس دستش؟؟ آزمایش ژنتیک نداده واسه بچه دار شدن؟

اره یه اندازست چون قبل بلوغ انجام داد تو کودکی منم چون صمیمی. بودیم میدونم،.دیگه گفت میرم خارج واسش چون اینجا گفتن احتمال اینکه بچتم اینجور بشه هست

مثل اینکه بهت میگن بچت تو سونو این مشکلو داره، به غیر اینکه به این علم رسیده باشن اصلاح ژنتیک کنن دی ...

من زن داداشم انگشتاش چسبندگی داره عمل کرده ولی برادرزاده هام هیچ کدوم این مشکل رو ندارن  

نه فامیلی نبوده پدرش این مشکلو داشته ولی سنش رفته بود بالا جدا کرد به دخترش انتقال داده بود ژنتیکی

پدرش هم انگشت کوچیکه و حلقه چسبیده بود ؟ مادرش قبل ازدواج مشکل همسرشون میدونسته چیزی نگفته؟؟

پدرش هم انگشت کوچیکه و حلقه چسبیده بود ؟ مادرش قبل ازدواج مشکل همسرشون میدونسته چیزی نگفته؟؟

نه قدیمی بودن مهم نبود براشون ، کلا چیزهای مهمتری از انگشت چسبیده هست که در ازدواج مهمه اون فقط ظاهره اخلاق شعور فهمیدن علاقه خانواده مهمتره تا انگشت، باباش چهارتا انگشت چسبیده داشت