2777
2789
عنوان

کیا از زندگیشون راضی ان و خوشبختن

| مشاهده متن کامل بحث + 2109 بازدید | 117 پست
مرسی عزیزم خیلی دوست دارم این اتفاق بیفته ولی تو موقعیتش که قرار میگیرم میترسم ریسک کنم آرامشم از د ...

چرا ترس عزیزم .اولا تحقیق کنید دوم ۲.۳ ماهی بدون وابستگی با پسره حرف بزن مطمنم بهترینا نصیبت میشع خوشبخت میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂 دوست صمیمی ندارم ۳۶ سالمه با یه آقایی در ارتباطم رابطه مون هم خوبه خدا رو شکر

خوبه دیگه باهمون خوش بگذرون

😝🐈🐈🐈غلام تو دختری یا پسر؟؟پلاستیکی یاکاغذی؟؟😂اخی غلام  شیش لول بند

نه 

چندسالته

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
شما آقایین؟اخه یه سوال داشتم.قصد بی ادبی ندارم

ن خانومه

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
۴۰

شما کلا ازدواج نکردین؟

من نمیگم راضی هستم 

ولی مطمعنم خدا برام بهترین هارو رقم میزنه که به صلاحم هست و درسته 

منم‌ در کنار تمام مراحل زندگیم سعی میکنم شاد باشم و حال روحی خودمو خوب کنم 

حتی زمانی که حالم یکدفعه خراب میشه سریع خودمو بر میگردونم 

ولی ادم بعضی موقعه ها نیاز داره ناراحت هم باشه این خاصه جریان زندگی هست 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
من خداروشکر از اینجای زندگی راضیم البته روزای تلخ و سخت و گذروندم رسیدم ب اینجا 

خداروشکر

چرا ترس عزیزم .اولا تحقیق کنید دوم ۲.۳ ماهی بدون وابستگی با پسره حرف بزن مطمنم بهترینا نصیبت میشع خو ...

مرسی مهربون

بهترین ها رو برات میخوام

ولی ازدواج های این دوره ریسکش بالاست

من یکبار طلاق گرفتم

الان دیگه حوصله و کشش اون موقع ها رو ندارم 

یه زندگی آروم دارم

شاغلم

سالی یکی دوبار سفر میرم

سرم تو کار خودمه 

فکر اینکه تو این سن و سال دغدغه زندگی و آینده و بچه و خانواده شوهر داشته باشم من رو تنها نگه میداره