2777
2789
عنوان

کیا از زندگیشون راضی ان و خوشبختن

| مشاهده متن کامل بحث + 2109 بازدید | 117 پست
ببین سوالی که پرسیدی بستگی داره  مثلا یه روز تو بی حوصله ای افسرده ای دنیا جهنم میشه ولی فرداش ...

اصلاح میکنم ( هر که)

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم بدونم چند سالتونه البته اگه مایلین اخه برام سواله از آینده تنها نمیترسین از اینکه سن بالابره ...

چرا بترسی چیزی برای ترس نیست 

اگه اینا جزو سرنوشتت باشه باید روبه رو بشی و طاقت بیاری باید ادامه بدی باید....

نمیتونی فرار کنی نمیتونی بترسی ..

برای همه مون..

فقط باید محکم بایستی و باهاش روبه رو شی 

هر لحظه اش از خودت بهترینشو بسازی تو اتفاقات تو خوشی هات...

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
منم باید بنویسم عاشق نوشتنم

اره واقعا انرژی مثبت تزریق میکنه تو وجودت من تو نوت بوک گوشیم همیشه مینویسم شبا مرور میکنم با ارامش میخوابم 

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
خوب اصلا رضایت مطلق تو این دنیا نداریم منم خداروشکر از نظر مالی عالی م  هرکی ازبیرون ببینه حس ...

درسته 👍

انشالله همه مون به این مرحله برسیم 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
دیگه باید این بالا و پایینا باشه 

والا ما همش  پایینیم گاهی میفتیم پایین تر 

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
والا ما همش  پایینیم گاهی میفتیم پایین تر

اگر میخوای زندگیت عوض بشه باید طرزفکرت و بینشت عوض کنی 

عوض کردن الکی وظاهری نه 

بایدمثلا اگر هر روز از یه مسیر همیشگی میری بیرون این بار راه جدید انتخاب کنی مسیرجدید‌نباید از گم شدن بترسی درواقع اصلا نباید بترسی

اونها هم خوش نيستن . همه شون الكي خوشن . يه نفر ميشناختم كه هر موقع وارد جمع ما ميشد با رقص و شعر و ...

چراپستتو پاک کردی

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم