2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد همین معلممون سرکوفت میزنه دیگه😭شما معلم چه ئایه ای هستی

مهم نیست معلم شما چه قضاوتی میکنه

ایشون که نمیدونه شرایط شما چی بوده 

نمیدونه چرا درس نخوندین

نمیدونه تلاش کردین ولی نمره مطلوب( از نظر معلم) رو نگرفتین

خودتون که به همه چی واقف هستید باید بدونین چه حسی به خودتون دارید و به فکر جبران باشید،صرفا برای حال خودتون.

من دبیر عربی ام البته سال دیگه میرم سر کلاس فعلا دانشجو ام

بهشت همینجاست میان قلب های مهربان،دست های بخشنده و چشم های پاک❤
زیادی وسواس فکری داری عزیزم  داشتم تاپیکاتو میخوندم نباید انقد رو موضوع های ساده فکر کنی که .& ...

اره دقیقا 

الان ما یکی تو کلاس زرنگ شناخته بشه دیگه هرچقدرم گند بزن امتحاناشو بازم میگن زرنگه

دیگه اسم در میارن

اره دقیقا  الان ما یکی تو کلاس زرنگ شناخته بشه دیگه هرچقدرم گند بزن امتحاناشو بازم میگن زرنگه ...

بابا ول کن 

بزار واسه خودشون حرف بزنن

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

اها خب من اخر هفته ئنجشنبه باید بریم خونه مادربزرگ و جمعه هم عروسی راه دور دعوتیم  شنبه هم ام ...

خب قرار نیست چون شما اسمت دانش آموره و مسئولیتت درس خوندنه،همیشه عالی باشی،همیشه ۲۰ بگیری.

دانش آموز انسانه،انسان هم هزار و یک مشکل داره مثل هر آدم دیگه ای.

یه مسئله اینه که من اگه مسئول برنامه ریزی امتحانات بودم هیچ وقت اول دی امتحان نمیذاشتم چون بستر مناسبی فراهم نیست و خب نمیشه انتظار داشت دانش آموز عملکرد خوبی داشته باشه ولی از یه طرف الان برنانه به این شکله،پس شما در حد توانت هر چقدر که واقعااا میتونی بخون نه بهت فشار بیاد،نه که کلا رها کنی‌

حتی اگه شده یک ساعت!

دیگه مهم نیست چند میشی‌

مهم اینه اندازه ای که توانایی داشتی از خودت مایه گذاشتی.

۵ سال دیگه نمیگن خانمx نمره مثلا مستمر دینی یازدهم شما چند شد؟

نه..‌‌

نمره محور ما رو پرورش دادن ولی شما اینطور پرورش پیدا نکن.

و اینکه قرار نیست شما تو همه درس ها ۲۰ باشی هر کسی تو یه درسی استعداد داره و علایق افراد متفاوته‌.

درس و مدرسه انقدر ارزش استرس و دغدغه نداره.

موفق باشی🌻

یازدهمی؟ دوسال پیش     چیز خاصی نمیشه من ۲۰ شدم با وجود اینکه معلم با ما لج افتاد

اره

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
خب قرار نیست چون شما اسمت دانش آموره و مسئولیتت درس خوندنه،همیشه عالی باشی،همیشه ۲۰ بگیری. دانش آمو ...

اره دقیقا حرفات درسته ولی میدونی من خییییلی مقایسه میکنم خودمو .مثلا من میگم الان نمره ی نوزده برای من متوسطه و شاید ازش  نسبتا راضی هم باشم

ولی مثلا وقتی یادم میاد الان فلان دوستم نمرش بیست شده  ئس قطعا بیشتر خونده و یه قدم از من جلوتره و بیشتر میفهمه و در واقع یه حس حسودی ای توم ایجاد میشه که باعث میشه بیشتر بخونم ولی وقتی میبینم بیشتر میخونمو بازم به دوستم نمیرسم دیگه احساس خنگی بهم دست میده و فک میکنم الان تو کنکور و تیزهوشان و...وقتی از همکلاسیم عقبم ببین بین مثلا دو میلیون نفر که ازمون میدن چقد عقبم.یعنی میگم من هرچقد تلاش کنم بزم یکی هست که امکاناتش از من بیشتر باشه و بیشتر خونده باشه ...

توروخدا نگین مقایسه نکن که نمیتونم .کلا تو ذاتمه

اره دقیقا حرفات درسته ولی میدونی من خییییلی مقایسه میکنم خودمو .مثلا من میگم الان نمره ی نوزده برای ...

مقایسه کردن تا یه جایی خیلی هم خوبه،احسنت👌🏻

چون باعث میشه وارد چرخه رقابت بشین،

ولی رقابت باید سالم باشه،یعنی به خودت آسیب نزنی.

شما رقابتت رو انجام بده،ولی اگه نمرت کمتر از دوستت شد غصه نخور تلاش کن دفعه بعد تو بهتر باشی،یعنی تمرکز روی جبران و بهتر شدت باشه،نه اینکه انرژیت رو صرف غصه خوردن و استرس گرفتن کنی‌.

چیزی که مهمه اینه که شاهنامه آخرش خوشه،باید ببینی تهش کی نهایتا موفق میشه

توی کلاس ما یه دانش آموز بود که رتبه اول بود ولی رتبه کنکورش شد ۳۲ هزار!!!

باور کن نمره مدرسه اونقدر مهم نیست که براش استرس بگیری.

تلاش کن،رقابت سالم داشته باش

مقایسه درسی کن ولی مقایسه شرایط هم داشته باش،ببین دوستت هم مثل شماست شرایطش؟ مثلا پنجشنبه عروسی دارن؟ یا یلدا رو مهمونن؟؟

اگه شرایط مشابه بود و شما کمتر وقت گذاشتی برا درس خوندن اون موقع خودتو سرزنش کن! که بازم میگم توانایی و استعداد دانش آموزا با هم فرق داره.

قرار نیست شما و دوستت تو همه چی عالی باشین.

مقایسه کردن تا یه جایی خیلی هم خوبه،احسنت👌🏻 چون باعث میشه وارد چرخه رقابت بشین، ولی رقابت باید س ...

واقعا حرفات ارامش بخشه مرسی عزیزم❤

راستی عروسی هم کنسل شد تائیک  چشم زخم گفتم😪

واقعا حرفات ارامش بخشه مرسی عزیزم❤ راستی عروسی هم کنسل شد تائیک  چشم زخم گفتم😪

خواهش میکنم🥰

میفهمم کاملا چی میگی،چون مشابهش برای خواهرم پیش اومده که وقتی دوستاش ازش میپرسن:چقدر درس میخونی؟

اونم مثلا میگه ۸ ساعت

از فرداش دیگه نمیتونه درس بخونه

برنامه های زندگیت رو برا کسی نگو،حتی اگه ازت پرسیدن هم به روش هوشمندانه جواب بده نه اینکه دروغ بگی....🌸