2777
2789
عنوان

بياين يكم از نكات مهم زندگي بهتون بگم عزيزاي دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 48 پست
عالي كه خياطي ....حتما يه ازمايش بده ويتامين بخور حتما تحت نظر پزشك اهن ،فوليك اسيد، ويتامين ب١٢و ب ...

اره عزیزم خودمم فکر میکنم بدنم کمبود ویتامین داره چون همیشه خسته وبی انرژیم  سمت کرجیم عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم عزیزم😘 بی زحمت مطالب انگیزشی گذاشتی منم رو‌هم تگ کن شما خودتون چطوری به این مرحله از انگیزه وام ...

فقط مطلب و كتاب خوندم و تو نت گشتم و نوشتمو نوشتم عاشق نوشتنم از همه چي همه كس همه جا مينويسم تا تخليه بشم چندسال طول كشيد اون زن بي سياست اون زن افسرده اون زن گريهو قوي بشه خيلي رو خودم كار كردم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
فقط مطلب و كتاب خوندم و تو نت گشتم و نوشتمو نوشتم عاشق نوشتنم از همه چي همه كس همه جا مينويسم تا تخل ...

آفرین عزیزم خوشحالم از موفقیتت دعا کن منم بتونم مثل شما قوی و شجاع باشم