2777
2789
عنوان

بياين يكم از نكات مهم زندگي بهتون بگم عزيزاي دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 48 پست
سلام گل قشنگم چون بايد اول خودت رو دوست داشته باشي و براي خودت هدف تعيين كني قربون شكل ماهت  م ...

فدات عزیزم ممنونم کاملا حق با شماست ولی بی اراده وبی حوصله ام نمیدونم واقعا باید چیکارکنم تنبلم وافسرده متاسفانه 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات عزیزم ممنونم کاملا حق با شماست ولی بی اراده وبی حوصله ام نمیدونم واقعا باید چیکارکنم تنبلم وافس ...

سركار ميري؟ ازدواج كردي؟ فرزند؟ 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

کوروش بزرگ چه زیبا گفت :

اگر در دل کسی جایی نداری ، فرش زیر پایش هم نباش….

جایی که بودن و نبودنت هیچ فرقی نداره، نبودنت رو انتخاب کن اینگونه به خودت احترام گذاشتی …

محبوب همه باش ، معشوق یکی

مهرت را به همه هدیه کن ، عشقت را به یکی

با هر رفتنی اشک نریز و با هر آمدنی لبخند نزن

شاید آنکه رفته بازگردد و آنکه آمده برود

آنقدر محکم و مقتدر باش که با این‌محبت ها و مهر ها زمین‌گیر نشوی …

لازم است گاهی در زندگی ، بعضی ادمهارو کم کنی تا خودتو پیدا کنی …

بعضی ادمارو باید دوست داشت

اما بعضی از آدمارو فقط باید داشت

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

یک روز از خواب بیدار می شوی نگاهی به تقویم می اندازی

نگاهی به ساعتت و نگاهی به خود خودت در آینه

و می بینی هیچ چیز و هیچ کس جز خودت حیف نیست

لباسهای اتو کشیده غبارگرفته مهمانی ات را از کمد بیرون می آوری

گران ترین عطرت را از جعبه بیرون می آوری و به سر و روی خودت می پاشی

ته مانده حساب بانکی ات را می تکانی و خرج خودت می کنی

یک روز از خواب بیدار می شوی

و به کسی که دوستت دارد بدون دلهره و قاطعانه میگویی

صبح بخیر عزیزم وقت کم است لطفا مرا بیشتر دوست بدار

یک روز یکی از همین روزها وقتی از خواب بیدار می شوی متوجه می شوی

بدترین بدهکاری بدهکاری به قلب مهربان خودت هست

و هیچ چیز و هیچکس جز خودت حیف نیست…!

متاهلم دوتا بچه دارم خانه دارم خیلی به خیاطی علاقه دارم گاهی برای خودمون لباس میدوزم ولی اصلا حسش نیست  هر کاری رو شروع میکنم ازنصف به بعدرهاش می کنم چون اراده وپشتکار کافی ندارم  روزهام همینطوری به بطالت میگذرونم خودمم ازاین وضعیت اصلا راضی نیستم 

نوع زندگی ما در این لحظه همانی است که بر پایه افکار و باورهای گذشته خلق کرده‌ایم. بنابراین اگر حادثه‌ای در زندگی‌مان رخ می‌دهد که مطابق میل ما نیست، از این فرصت برخورداریم که تجربیاتمان را برای آینده باز آفرینی کنیم.

وقتی شروع به تغییر دادن افکارمان کنیم، ممکن است بلافاصله به نتایج مثبت فراوان دست نیابیم، اما وقتی به الگوهای فکری جدیدمان ادامه دهیم، می‌بینیم که فرداهایمان به

گونه‌ای دیگر می‌شوند.

اگر می‌خواهیم فردایمان مثبت باشد پس باید اندیشه امروز را تغییر دهیم.

افکار امروز، رویدادهای فردا را می‌آفریند.

متاهلم دوتا بچه دارم خانه دارم خیلی به خیاطی علاقه دارم گاهی برای خودمون لباس میدوزم ولی اصلا حسش نی ...

اي جانم انفاقا منم مادر دوتا وروجك آتيشپاره هستم بيا تو اين تاپيك تا حال روحت خوب بشه ادت ميكنم

اي جانم انفاقا منم مادر دوتا وروجك آتيشپاره هستم بيا تو اين تاپيك تا حال روحت خوب بشه ادت ميكنم

هر چي سعي ميكنم ابي نميشي بزن گوگل دنبال باورهاي جديد هستم براي رشد خودم .......از بانو آرتميس

گویند برای

کلبه کوچک همسایه‌ات

چراغی آرزو کن

قطعأ حوالی خانه تو نیز

روشن خواهد شد

من خورشید را برای

خانه دلتان آرزو میکنم

تا هم گرم باشد و

هم سرشار از روشنایی

زنی که با یک کتاب…

شعر…

آهنگ …

یا حتی یک فنجان قهوه …

حالش خوب می‌شود..

هیچ کس در برابر او ..

پیروز نمی‌شود…

حتی زندگی ..

در مقابلش شکست می‌خورد.

وقتی عصبانی هستید، یک مداد را بین دندان های خود را نگه دارید
این کار باعث میشود خلق و خوی شما عوض شود

چطور کار می کند: نگه داشتن یک مداد در دهان به شما کمک می کند که عضلات لبخند خود را فعال کنید، این کارمغز شما را فریب میدهد که شرایط آرام شده و حالات خلق و خوی شما تغییر میکند

هر چي سعي ميكنم ابي نميشي بزن گوگل دنبال باورهاي جديد هستم براي رشد خودم .......از بانو آرتميس

چشم عزیزم😘 بی زحمت مطالب انگیزشی گذاشتی منم رو‌هم تگ کن شما خودتون چطوری به این مرحله از انگیزه وامیدواری رسیدی ؟

متاهلم دوتا بچه دارم خانه دارم خیلی به خیاطی علاقه دارم گاهی برای خودمون لباس میدوزم ولی اصلا حسش نی ...

عالي كه خياطي ....حتما يه ازمايش بده ويتامين بخور

حتما تحت نظر پزشك اهن ،فوليك اسيد، ويتامين ب١٢و ب١ بخور تحت نظر پزشك نوروبيون بزن

از لحاظ خوراكي خودتو تقويت كن شير بخور لبنيات بخور

اسفناج و عدسي و عدس پلو و كباب بخور پسته جگر

حتما ورزش كن اهل كجايي دوست خوشگلم؟؟؟