2777
2789

سلام

دخترم یه هفته ست بخاطر دندون دراوردن معذرت میخوام اسهال شده رنگشم سبزه هرچی هم امتحان کردم بازم خوب نشده😥کته و ماست، موز، آب سیب بهش دادم ولی هنوز همونطوریه شما تجربه ای دارین که زود خوب شده باشه لطفا هرچی میدونین که نتیجه داده بگین منم امتحان کنم ممنونم❤❤❤

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جااااانمممم

🥰🥰🥰🥰

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

باید وایسی تا بگذرههههه متاسفانه سعی کن باهاش بازی کنی حالشو خوب کنی به خودت انگیزه بده مثل من بشینی گریه کنی بگی دورت بگردم الهی بمیرم روحیت بد میشه اون نی نی ام گناه داره 

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼
متاسفانه تجربه ندارم  دختر من سر هر دندون استفراغ میکرد  انشاالله حال گل دختر شمام زودی ...

میشه بپرسم بعد واکسن دوماهگی خابش چجوری شد دخترم دوهفتس زده خابش زیاد شده میترسم مشکلی باشه

دختر من سر دندون در آوردن همه چیز امتحان کردم ده بار دکتر بردم اما تا وقتی دندونش نیش زد خودش خوب شد

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
متاسفانه تجربه ندارم  دختر من سر هر دندون استفراغ میکرد  انشاالله حال گل دختر شمام زودی ...

یکم استفراغ هم داره

ممنونم گلم🌹

دختر من سر دندون در آوردن همه چیز امتحان کردم ده بار دکتر بردم اما تا وقتی دندونش نیش زد خودش خوب شد

اینم نیش زده درومده نمیدونم چرا خوب نمیشه😭

🥰🥰🥰🥰

فوش که ندادی نشون نمیده😂😂😂

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼
اینم نیش زده درومده نمیدونم چرا خوب نمیشه😭

غیر اونم مدفوع سبز نشونه سرماخوردگیه

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️