دخترم یه هفته ست بخاطر دندون دراوردن معذرت میخوام اسهال شده رنگشم سبزه هرچی هم امتحان کردم بازم خوب نشده😥کته و ماست، موز، آب سیب بهش دادم ولی هنوز همونطوریه شما تجربه ای دارین که زود خوب شده باشه لطفا هرچی میدونین که نتیجه داده بگین منم امتحان کنم ممنونم❤❤❤
خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩❤️👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
باید وایسی تا بگذرههههه متاسفانه سعی کن باهاش بازی کنی حالشو خوب کنی به خودت انگیزه بده مثل من بشینی گریه کنی بگی دورت بگردم الهی بمیرم روحیت بد میشه اون نی نی ام گناه داره
امیدوارم نی نی ها سلامت روح و روان و جسم و قلب داشته باشن👼🏼
دختر من سر دندون در آوردن همه چیز امتحان کردم ده بار دکتر بردم اما تا وقتی دندونش نیش زد خودش خوب شد
از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶♀️
از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶♀️