2777
2789
عنوان

آبرسان

658 بازدید | 35 پست

بچه ها

آبرسان مناسب پوستی ک جوش زیر پوستی داره یکم و از طرفی پوست پوستی میشه مخصوصا دور بینی و دهن چی پیشنهاد میدین ؟کسی تجربه داشته ؟هوا سرد شده پوستمم خشک شده نمیدونم چه روتینس استفاده کنم

ابرسان و مرطوب کننده بزن ب نظرم

من ابرسان نو آکنه میزنم 

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لافارر نزن فقط خودش جوش زیر پوستی میاره 

اما ژنوبایوتیک خوبه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

من کامان روخیلی دوست دارم اما خارجی بیواکوا گرفتم قیمتش دوسه برابرکامان کارش خوبه اما بنظرم درحدهم هستن فقط اون چون خارجیه خیلی گرونه

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت
اول باید اسکراب کنی و فیشیال بری اگه میتونی  من نوتروژینا میزنم ژله چربی نداره راضیم

هرجایی میشه رفت ؟انقد همه دیگه زدن پاکسازی پوست آدم میترسه بره. دکتر پوستم رفتم میگه نیاز نداری