2777
2789

خانما من هفته سی و هفت بارداریم 

ا مامانم اینا خم دورم شهر دگ زندگی میکنم با مامانم اینا حدود دوازده ساعت فاصله دازم 

حالا مامانم میگ بعد زایمان بیارمت پیش خودم اما شوهرم مخالفت میکنه میگ ن زمستونه و بچه چنروزع رو. ببریم تو جاده مامانت بیاد چن روز بمونه بعذ مامان من میاد بعدشم ک عید میزیم شهرمون

اینم بگم بابام بزا زایمانم نمتونه بیاد سرکازع خواهرمم محصلع مامانم میگ ناراحتت میگن ینی تا سه ماه نبینیم بچه رو 😞😞دلم عاجز شد نمدونم چ کنم 

ان شاالله بسلامتی زایمان کنی گلم ♥️♥️

اگه میتونی چند روز اول که نمیتونی بیاد پیشت بعد سرپا شدی 

مادر شوهرت بیاد پیشت . بهتره بمونی خونه خودت نری تو جاده 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

عزیزم شما تازه زایمان میکنید با بچه چند روزه عاقلانه نیست برین شهر دیگ اونم ۱۲ ساعت راه ! 

از کجا میدونید سرارینی نمیشید ؟ اگ سزارین بشید باید بمونی شهر خودت تا یکماه مادرتون باید بیان اصولا اگ هم نمیتونن برا دیدن بچه پدرتون دو سه روز مرخصی بگیرن بیان و برن 

برای رویاهات بجنگ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی چند روز اول که نمیتونی بیاد پیشت بعد سرپا شدی   مادر شوهرت بیاد پیشت . بهتره ب ...

خب مادرم اینارو چ کنم ک ناراحت شدن میگن همه می‌رن خونخ مادرشون فقط شوهر. توعه ک نمیارتت 😞

عزیزم شما تازه زایمان میکنید با بچه چند روزه عاقلانه نیست برین شهر دیگ اونم ۱۲ ساعت راه !  از ...

مامانم میگ من نهایت ده روز. بمونم پیشت مادرشوهرت اومد میرم بعذ ک رف من میام 

چون خواهرم محصلع میگ نمتونم بمونم زیاد

عزیزم شما تازه زایمان میکنید با بچه چند روزه عاقلانه نیست برین شهر دیگ اونم ۱۲ ساعت راه !  از ...

بدبختی همینه ک پدرم شعلش آزاده ولی اگ یروز نره سرکار کارش میخوابع 😞😞

مامانم میگ من نهایت ده روز. بمونم پیشت مادرشوهرت اومد میرم بعذ ک رف من میام  چون خواهرم محصلع ...

اشکالی نداره ده روزم خوبه اگ زایمانت طبیعی باشه حتی بعدش نیاز نیست مادرشوهرت بیاد پیشت 

مادر من بیست روز خونمون بود من پنج روز رفتم خونشون ولی ما تو یه شهریم 

برای رویاهات بجنگ 

اشکالی نداره ده روزم خوبه اگ زایمانت طبیعی باشه حتی بعدش نیاز نیست مادرشوهرت بیاد پیشت  مادر م ...

منم تو به شهر بودیم انقد استرس نمکشیدم میترسم یدفع بگو مگویی بین مادرم و شوهرم پیش بیاد

منم تو به شهر بودیم انقد استرس نمکشیدم میترسم یدفع بگو مگویی بین مادرم و شوهرم پیش بیاد

عزیزم شما فقط بفکر زایمانت و سلامتی خودتو بچت باش اصلا تو حاشیه نرو مادرتون ده روز بیاد پیشتون و بعدش ایشالله خودت بچه رو تروخشک میکنی

برای رویاهات بجنگ 

خب مادرم اینارو چ کنم ک ناراحت شدن میگن همه می‌رن خونخ مادرشون فقط شوهر. توعه ک نمیارتت 😞

وا ۱۲ ساعت زنی که تازه زایمان کرده چه جوری بشینه تو ماشین 

من سزارین کردم با ماشین از بیمارستان تا خونه اومدم نیم ساعت دنیا اومد جلو چشمم همش میگفتم ترو خدا یواش برون 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡