2777
2789
عنوان

سحرو جادو.....

1833 بازدید | 33 پست

سلام میشه بیاید لطفا.... بنظرتون سحرو جادو راسته؟ تروخدا اگه چیزی میدونید بگید. ما مدتهاست یسری مشکلات پشت سرهم داره برامون پیش میاد همش فکر میکنیم که نکنه کسی جادو کرده یا چه می‌دونم یه دعایی کرده واسمون. بخدا ما خانواده بی حاشیه ای هستیم کاری به کار کسی نداریم اما یه عده تو فامیل هستن که نگرانی. میشه لطفاً کمکم کنید

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀

بله تو قران وقتی اومده یعنی حقیقت داره قران که دروغ نمیگه استغفرالله

بعضیا هی میگن من باور ندارمو فلان 

لابد براشون پیش نیومده و خوشانسن درگیر اینجور چیزا نشدن

تو شهر ما که خیلیا دست به اینکارا میزنن و زندگی خیلیارو خراب کردن

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من خیلی مطالعه کردم در این مورد اگر اعتقاد داشته باشی حتما روی شما تاثیر میگذاره اما اگر توکلتون به خدا باشه و اصلا معتقد نباشید به سحر و جادو اصلا تاثیر نداره.

مشکلات هم اکثرا نتیجه اعمال خودمونه(قصد بی احترامی ندارم بنده خودم گنه کارم)

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

بله تو قران وقتی اومده یعنی حقیقت داره قران که دروغ نمیگه استغفرالله بعضیا هی میگن من باور ندارمو ف ...

خودمونم‌میگیم. تروخدا کسی رو میشناسید که کارش تشخیص این چیزا باشه. قرآن یا باطل کردن طلسم و این چیزا

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
بله تو قران وقتی اومده یعنی حقیقت داره قران که دروغ نمیگه استغفرالله بعضیا هی میگن من باور ندارمو ف ...

بخدا ماهم داریم اصلا نمی‌دونم چکار کنیم

خودمونم‌میگیم. تروخدا کسی رو میشناسید که کارش تشخیص این چیزا باشه. قرآن یا باطل کردن طلسم و این چیزا

اول باید مطمئن شی وجود داره تو زندگیت ..یعنی کسی براتون انجام داده

که از طریق ف.ال میشه فهمید چون میگن سنگینی داری یا نه

بعد اگه اره باید بری دنبال باطلیش 

نه عزیزم کسیو نمیشناسم برا باطلی باید بری پیش کسی که عالم باشه و شیطانی نباشه 

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰

ببین کار به اتفاقا و بدشانسی ها نداشته باش اوناک اره مسئله اش جداس.

ولی احساس سنگینی کردن ،حس کنی فضا برات سنگینه ،اخیرن عمیققق نفس بکشی 

سر چیزای الکی تو خانوادتون بحث بشه.

هر مالی وارد شه برکت نداشته باشه یا اصلا مالی زیاد وارد نشه .

کارایی ک قصدشونو میکنی هی طول بکشن هی درست رو روال انجام نشن

سوره بقره را هر روز بخونید و توی خونه هم بذارید پخش شه اگه چیزی باشه بعد از چند روز یه چیزایی حس میکنید یا خواب هاتون تغییر میکنه درکل این راه موقتیه و اگه میخواین جادو بهتون اثر نکنه یا حداقل تاثیرش کم بشه باید خودتون تغییر کنید

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 

[QUOTE=321388581]عزیزم من خیلی مطالعه کردم در این مورد اگر اعتقاد داشته باشی حتما روی شما تاثیر میگذاره اما اگر توکلت ...[/QUOT نه متوجهم بالاخره آدما گاهی نتیجه اعمالشونو میبینن.ما همیشه توکلمون بخداست اما واقعا چیزایی دیدیم که باورمون نمیشه 

اول باید مطمئن شی وجود داره تو زندگیت ..یعنی کسی براتون انجام داده که از طریق ف.ال میشه فهمید چون م ...

مرسی. از طریق ف ا.      ل چطور میشه. خودمون میتونیم بگیریم؟