عزیزم ببخشید من مخاطب خاموشم دیر میام تو اکانتم.
ببین اگه مثل مال ما باشه
به حدود سه تا چها کیلو بلغور گندم نیاز داری
حدود چهار تا پنج تا دوغ محلی بزرگ
فلفل سبز تند حدود دویست یا سیصد گرم
زردچوبه.ادویه.فلفل قرمزونمک و سیر تازه یا پودر سیر
پونه،تره خشک شده.جعفری خشک شده(سبزهای خشبو) ولی پونه باید خیلی زیاد باشه.
من همه رو چشمی میزارم.
باید دوغها رو بزاری محیط خونه چند روزی بمونن تا حسابی ترش بشن.بعد دوغ رو بریزی داخل یه ظرف بزرگ همه ی ادویه های و سبزهای خشک شده رو بهش اضافه کنی و نمک بزنی.
اگه سیر داشتی نگینی ریز کنی بندازی داخل مخلوط و همچنین فلفل سبز رو هم ریز خرد کنی و اضافه کنی.قشنگ هم بزنی و بعد کم کم بلغور گندم رو اضافه کنی در حدی اضافه کن که نه سفت باشه نه خیلی نرم و آبکی.در حد (خمیر کوکو سفت باشه).
من خودم امسال فریزری درست کردم.خشک هم میتونی درست کنی.
برای فریزری .این خمیری رو که درست کردی درشو بزار بعد بزار دو روز بمونه گاهی هم بزن.بعداز دو روز میتونی با چرخ گوشت چرخ کنی و تمام.😊