2777
2789
عنوان

طلاق با وجود دوتا بچه ؟

4370 بازدید | 145 پست

چهارشنبه وقت دادگاه داریم توافقی هیچی نداره که به عنوان مهریه بده و به من نمیده کل زندگیم تو این ۱۴ سال میشه یه چمدون لباس و با سر شکستگی و از ۰ میرم خونه مادر و پدرم شهری که از بچهام ۱۳ ساعت فاصله داره به هیچ عنوان بچهامو نمیتونم ببرم دیگه خسته شدیم هر روز بحث و دعوا دیگه حرمتی نمونده هزارتا فحش و تهمت بهم میگه هیج ارزشی ندارم تو این خونه با همه سختیا موندم خیانت کرد کتک فراوونی میزد پول نداره با بدبختیاش با زندان رفتنش کنار اومدم به خاطر بچها اما خسته شدم دیگه ۳۱ سالمه و تحمل کتک و هرروز دعوا و بحثو ندارم ولی باز دلم یجوریه از اینکه بچهارو بزارم و برم .....ای کاش من انقد غصه نمیخوردم خدایا خستم دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش میشد بچه هاتو ببری ولی خودت بهتر صلاح میدونی هنوز سنی نداری بهترین ها سهم دلت

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

دیگه گاهی هر کاری میکنی نمیشه 

باید به جا این چرخه ی باطل رو قطع کرد 

بعدش دوباره با برنامه از جا بلند شد 

اگه بتونی وقتی رفتی بجای گریه زاری و ماتم یه حرفه ای دست و‌پا کنی بعدن میتونی بچه هاتم‌ببری پیش خودت 

به خودتم بستگی داره 

خیلی چیزا رو باید تحمل کنی صبور باشی هیچ چیز به سادگی به دست نمیاد اراده میخواد و پشتکار قوی

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن