2777
2789
عنوان

بارداری و حال بد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 22 پست
برای دختر دارشدن منم دعل کنید ایشالا به شما بپیوندم

ایشالا عزیزم ایشالا یه دختر اول سالم بعد خوب و خوشگل خدا بهت بده

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی میگی پس میشه قبل پری فهمید. چون من اقدامم میپرسم ازت یه وقت سوء تفاهم پیش نیاد برات چون معمولا ...

اره عزیزم میشه. حتی با تست بتا که میگن یک ساعت بعد از اقدامم نشون میده

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
اره عزیزم میشه. حتی با تست بتا که میگن یک ساعت بعد از اقدامم نشون میده

یک هفته بعد اقدام تازه لانه گزینی اتفاق میفته بعد چجوری یک ساعت بعد اقدام تست مثبت میشه؟

yas1369 سابق هستم به نامردی منو ترکوندن
یک هفته بعد اقدام تازه لانه گزینی اتفاق میفته بعد چجوری یک ساعت بعد اقدام تست مثبت میشه؟

والا من رفتم یبار چندین سال پیش که نمیخواستم بچه آز دادم بعد استرس داشتم از خانومه پرسیدم که ممکنه حالا که جواب آزم منفی شده شاید فردا مثبت بشه بعد چند وقت نشون میده . گفت آزمایش خون از یک ساعت بعد نزدیکی نشون میده . بلافاصله هورمونا ترشح میشه و نشون میده

والا من رفتم یبار چندین سال پیش که نمیخواستم بچه آز دادم بعد استرس داشتم از خانومه پرسیدم که ممکنه ح ...

اصلا همچین چیزی امکان نداره تا وقتی لانه گزینی اتفاق نیفته هورمون بارداری توی خون ترشح نمیشه

yas1369 سابق هستم به نامردی منو ترکوندن
منم الان دارم ناشتا سیب میخورم طبیعیه منم اینجوری میشم انگارنفس برای نفس کشیدن ندارم

عزیزززم😘