2777
2789
عنوان

بارداری و حال بد 😭

134 بازدید | 22 پست

سلام خانوما من ۵ هفته و ۱روزم . تا امروز این علایمو نداشتم . امروز از صبح که بیدار شدم یعنی دارم میمرم از گرما.

از صبح هی میرم دست و پامو با اب سرد میشورم دو دقیقه اوکیه ولی باز گرررمم میشه حالم بد میشه. 

بعد بی اشتها شدم اصلا اصلا گشنم نمیشه ولی به زور صبونه و ناهار اینا میخورم یکم آجیل میخورم که مقویه. این طبیعیه به نظرتون؟؟

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند هفته متوجه شدی بارداری

هفته سوم

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

من از اخر ۵ هفته وقتی رفتم تو ۶ هفته صبح که بیدار شدم فقط بالا میوردم

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
طبیعیه عزیزم بالاخره یه چیزی داره داخلت به وجود میاد 😍♥️ کم کم ویار هات شروع میشه 

اخه خیلی دیگه گرممه . تا دیروز همش دست و پام یخ میکرد همش پتو پیچ کنار شومینه بودم . یهو امروز داغمه . میگم نکنه تب کرده باشم

پنجره رو یکم باز بزار یخ بزنی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من از اخر ۵ هفته وقتی رفتم تو ۶ هفته صبح که بیدار شدم فقط بالا میوردم

وای امیدوارم من بالا نیارم . بالا اوردن خیلی بده. 😭

منم حالت تهوع دارم ولی خیلی خفیفه در حدیه که بی اشتهام کرده. ولی اوق اینا نمیزنم 

چقدر زود؟ یعنی قبل از موعد پریودیتون متوه شدین باردارین؟

تو اون زمان اصلا بارداری خیلی دقیق شکل نگرفته

ولی احتمالا صبرش کم بوده😏

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

پنجره رو یکم باز بزار یخ بزنی

پنجره ها هم بازه . ولی هوا آلوده است 😭

چقدر زود؟ یعنی قبل از موعد پریودیتون متوه شدین باردارین؟

بله قبل موعد پریود فهمیدم. بیبی زدم یه هاله خیلییییی کمرنگ افتاد همون موقع رفتم آز دادم مثبت شد

وای امیدوارم من بالا نیارم . بالا اوردن خیلی بده. 😭 منم حالت تهوع دارم ولی خیلی خفیفه در حدیه که ب ...

شروع میشه کم کم 

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
تو اون زمان اصلا بارداری خیلی دقیق شکل نگرفته ولی احتمالا صبرش کم بوده😏

اره من خیلی عجولم🤣🤣.

ولی یه چی بگم؟ از نظر جسمی هیچ حسی نداشتم ولی از نظر روحی حس میکردم که مامان شدم واسه همین زدم. و اینکه میخواستم برم لیزر خواستم ببینم اگه باردار شدم نرم

بله قبل موعد پریود فهمیدم. بیبی زدم یه هاله خیلییییی کمرنگ افتاد همون موقع رفتم آز دادم مثبت شد

جدی میگی پس میشه قبل پری فهمید.

چون من اقدامم میپرسم ازت یه وقت سوء تفاهم پیش نیاد برات چون معمولا بعد پری که نمیاد از بدی میشه 7 هفته اینا 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام