فاطf مدیر عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 1544 عنوان واسه تولد بابا چی پیشنهاد میدین | مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 41 پست سلام شب یلدا تولد بابامه ، همیشه و تو هر مناسبتی برا من دسته گل و هدیه و ... خریده🥹خیلی دلم میخواد امسال که خودم حقوق دارم ی جوری سوپرایزش کنم خوشحال شه. اسپرت پوش نیست ، کت و شلواریه . مذهبیه، سلیقه عطرشم خاصه عطر نمیخوام بخرم ؛ با توجه به اینایی که گفتم ایده کادو بدین. قربونتون😻♥️کیک به نظرتون خودم ردولوت بپزم یا از بیرون سفارش بدم؟ 🌸 1402/09/27 | 14:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطf مدیر استارتر عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 1544 چون مذهبیه تسبیح شاه مقصود هم خوبه این چیه عزیزم ؟ اصلا نشنیدم تاحالا ؟ یدونه تسبیح واسه کادو دادن خوبه؟ 🌸
بانو۷ عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 6196 این چیه عزیزم ؟ اصلا نشنیدم تاحالا ؟ یدونه تسبیح واسه کادو دادن خوبه؟ شاه مقصود تسیبحی که از یک نوع سنگ ساخته میشه والبته گرون هست وموقع خرید از جای باید بخرید که تقلبی ندن .قطعا پدرتون میشناسه ارزشش زیاده خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
فنچa74 عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 7946 این چیه عزیزم ؟ اصلا نشنیدم تاحالا ؟ یدونه تسبیح واسه کادو دادن خوبه؟ اره تسبیح هست با سنگ .هم شاه مقصود خوبه گرونه و قیمتی هم مناسبتر تسبیح با سنگ عقیق انگشتر نگین سنگ(فیروزه، یاقوت،عقیق، زمرد) هم اکثرا اقایون مسن تر دوس دارن😍 انشالله پایدار و سلامت بمونید🌺 تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۴ وزن فعلی 64/800 وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏
فاطf مدیر استارتر عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 1544 شاه مقصود تسیبحی که از یک نوع سنگ ساخته میشه والبته گرون هست وموقع خرید از جای باید بخرید که تقلبی ن ... مرسی گل🌹 🌸
فاطf مدیر استارتر عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 1544 اره تسبیح هست با سنگ . هم شاه مقصود خوبه گرونه و قیمتی هم مناسبتر تسبیح با سنگ عقیق ا ... مرسی عزیزم 🌸
خروس_قندیم عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 6877 اسی ببخشید بی ربطه 😂❤بچه هااااا بیاین دعا کنید کراشم بهم پیام بده آخرین بار من پیام دادمممم این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)
فاطf مدیر استارتر عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 1544 اسی ببخشید بی ربطه 😂❤ بچه هااااا بیاین دعا کنید کراشم بهم پیام بده آخرین بار من پیام دادممم ... دعا میکنیم. ماکه از کراش خیر ندیدیم ، تو خیرشو ببری ایشالاخواهر😂 🌸
فاطf مدیر استارتر عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 1544 من میخوام برای بابام کفش بخرم اخه یکمم باید به بودجه نگاه کرد 🥲 من کفش معمولی بخرم نمیپوشه چون پاهاش اذیت میکنه همیشه طبی چرم میپوشه دیگه اونم حداقل 4،5 تومنه. 🌸
خروس_قندیم عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 6877 دعا میکنیم. ماکه از کراش خیر ندیدیم ، تو خیرشو ببری ایشالاخواهر😂 مرسی عزیزم بهش فحش دادم آخرین بار گفتم خیلی بیشعوری دعا کن کینه نگیره 😂😂😘 این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)