2777
2789
عنوان

واسه تولد بابا چی پیشنهاد میدین

377 بازدید | 41 پست

سلام  

شب یلدا تولد بابامه ، همیشه و تو هر مناسبتی برا من دسته گل و هدیه و ... خریده🥹خیلی دلم میخواد امسال که خودم حقوق دارم ی جوری سوپرایزش کنم خوشحال شه. 

اسپرت پوش نیست ، کت و شلواریه . مذهبیه، سلیقه عطرشم خاصه عطر نمیخوام بخرم ؛ با توجه به اینایی که گفتم ایده کادو بدین. قربونتون😻♥️

کیک به نظرتون خودم ردولوت بپزم یا از بیرون سفارش بدم؟

🌸

کفش و کمربند چرم ست براش بخر

البته ببرش مغازه و پابزنه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه روانپریشه که دست خودش نیست بنده ی خدا

دلم میخاد بمیرم واقعن . حاضرم بمیرم ولی این رفتارای بد و ازش نبینم میشینم یجا اصن هیچ مشکلیم ندارم یهو اشکم در میاد از شدت ناراحتی. هر روز ارزو میکنم بمیرم راحت بشم . گناه من چیه ؟ منی ک هیچ خاهر و برادری و هیچ دوستی ندارم چ گناهی دارم؟ مظلوم کشی یچیزه .. مظلوم بودن یچیزی

هیچ چیز دائمی نیست