2777
2789
عنوان

رمان عسل..... از مودب پور

175 بازدید | 11 پست

بهترین رمانایی که خوندم از مودب پور بوده،عسل واقعا قشنگ بود:)

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق رمانای مودب پورم عالین

پریچهر و گندم و یاسمینو یادته؟🥲

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.
از این نویسنده فقط همین یه کتابو خوندی ؟ اگه همینم خوندی دیگع بقیه رو نخون 🫡😂 چون بقیه هم همینن

خیر اکثر کتاب هاشونو مطالعه کردم،آره متشابه هم بودن.

خیر اکثر کتاب هاشونو مطالعه کردم،آره متشابه هم بودن.

لعنتی تکون نمیده داستانو 😂من راهنمابی بودم میخوندم 

چقدر گریه کردم سرشون🗿🗿

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن 

پریچهر و گندم و یاسمینو یادته؟🥲

گندم اولین رمان بود خوندم یعنی عاشقش شدم منکه اهل رمان خوندن نبودم باعث شد برم سمتش 

سه بار گندمو خوندم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

لعنتی تکون نمیده داستانو 😂من راهنمابی بودم میخوندم  چقدر گریه کردم سرشون🗿🗿

دقیقا همیشه هم  با خوندن چند ص اول میتونستی آخرشو حدس بزنی...... 

منم از پوراصفهانی خوندم ناگهان آفتاب به میله های طلایی تختم تابید و چشمان سبزم را گشودم 

از خانوم پوراصفهانی تقاص،جدال پرتمنا،قرار نبود،توسکا،روزهای بارانی خوندم البته چندین سال پیش

از خانوم پوراصفهانی تقاص،جدال پرتمنا،قرار نبود،توسکا،روزهای بارانی خوندم البته چندین سال پیش

تقاص رو نخوندم ولی بقیه رو خوندم منم مثل شما چند سال پیش و هیچ کدومشون هم بنظرم قشنگ نبود ایشون اگه کارگردان میشدن یکی میشدن مثل منوچهر هادی 

توسکا همون دختری بود ک بازیگر شد یا من اشتباه میکنم 

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..
تقاص رو نخوندم ولی بقیه رو خوندم منم مثل شما چند سال پیش و هیچ کدومشون هم بنظرم قشنگ نبود ایشون اگه ...

اره من کلا با رماناشون حال نمیکردم،با سلیقم جور نبود.