2777
2789
من دوست دارم زودتر به باسن برسه

من تا باسنم بود دیگ زیادی بلند بود 

کوتاه کردم تا گودی کمرم ک هم تنوع شه هم راحت تر باشه مراقبتش

خداروشکر راضیم جنس و رشد موهام خوبه...

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نیستی گلم کوتاه کردی

خیلی ولی موهام دکلره شده بود داغون بود ریزش خیلی داشتم دیگه دلم نمیخواد اصلا رنگ کنم 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
من کسی میشناسم موهاش تا باسنش هست فکر کنم ولی پر شپش ..چند ساله کوتاهم نمیکنه 🤮🤮🤮 😒😐😐

خوب اگه مرتب حموم بری و بعدش خوب خشک بشه. چرا شپش بگیره چه ربطی داره مو نگهداری میخوااد

خوب اگه مرتب حموم بری و بعدش خوب خشک بشه. چرا شپش بگیره چه ربطی داره مو نگهداری میخوااد

دقیقا فقط موی بلند انگار دوست داره ولی چهار سالی هست شپش داره درمان نمیکنه 🫤

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

خدایا شکرت💖✨

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
خیلی ولی موهام دکلره شده بود داغون بود ریزش خیلی داشتم دیگه دلم نمیخواد اصلا رنگ کنم 

اره دکلره موهاتون رو داغون میکنه من مرتب کراتین میکنم موهامو حالا حداکثر هرشش ماه همسری ویتامینه هم می‌کنم بعدش کمتر دکلره میکنم و رنگ بلوند وروشن کمتر رنگ بشه واسه مو خوبه