2777
2789
عنوان

شوهرم با صداش منو میترسونه

361 بازدید | 13 پست

من کلا خیلی ضیعفم تا صداشو بلند میکنه لال میشم گریم میگریه اونم این موضوع فهمیده هر وقت می بینه نمیخوام یه کار رو بکنم داد و بیدا میکنه منم مثل منگل گریه میکنم آخرش مجبور میشم کاری که اون میخواد بکنم به نظر تون کاری هست که بتونم بکنم تا کمتر اشکم دم مشکم باشه تا لاقل وقتی عصبانی میشم داد بزنم نه اینکه مثل بچه ها گریه کنم🤔

مثلان چه کاری ازت میخواد که انجام بدیی وادر میکنه

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پوستم خیلی کلفته در مقابل فریادش نمی‌ترسم. البته کلا شوهرم ترسناک نیست تا دلت بخواد تلخه قهر قهرو.  قهرای طولانیش تا مرز جنون منو‌میبره. 

زندگی تاس خوب آوردن نیست. تاس بد را خوب بازی کردن است
من پوستم خیلی کلفته در مقابل فریادش نمی‌ترسم. البته کلا شوهرم ترسناک نیست تا دلت بخواد تلخه قهر قهرو ...

۲۱ مرتبه یاودود بخون 

جواب نداد 

۱۰۰۱ مرتبه بخون ب ی چیز شیرین فوت کن بده بهش

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 

عزیزدلم رو خودت و اعتماد بنفست کار کن خودت رو تو اون موقعیت تصور کن و تمرین کن با خودت جلوی اینه وقتی همسرت خونه نیس میتونی برای شروع قبل ازینکه اون سرت داد بزنه شما اول صداتو ببر بالا اقتدار داشته باش نذار کسی بهت زور بگه

کاری نیست انجام بدی

فقط میتونی توم داد بزنی

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی