2777
2789
عنوان

ژل میوه به

124 بازدید | 9 پست

امروز ۸ دونه دونه‌ به رو گزاشتم تو آب یعنی یه ژل دراومد ازش که خیلی خوب بود ژلشو گزاشتم روصورتم پوستم شفاف کرده کسی ازش استفاده کرده دیگه واسه چی خوبه ؟

آره من استفاده کردم خوبه البته مداوم نبوده  برای دور چشم هم خوبه

یه بار به عنوان کرم ضد آفتاب زدم خوب بود صورتم آفتاب سوخته نشد آخه اصلا نمیتونم کرم ضد آفتابو تحمل کنم

شماها باورتون میشه اگه ح ک و م ت عوض بشه دیگه کسی اختلاس میلیاردی نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتواسه چروک‌های سطحی اثر داره

شنیدم که برای چروکای دور چشم خوبه آره  ولی خب منکه مداوم استفاده نکردم یادم رفته

راستی الان که اینو گفتین فکر کنم غلیظشم خوب باشه پوستو سفت کنه آخه یه جور مثل ژل تخم کتون میشه

شنیدم که برای چروکای دور چشم خوبه آره  ولی خب منکه مداوم استفاده نکردم یادم رفته راستی ا ...

خواهر شما چند وقت استفاده کردین ؟با اب بهتره قاطی بشه یا با گلاب ؟

خواهر شما چند وقت استفاده کردین ؟با اب بهتره قاطی بشه یا با گلاب ؟

من که مداوم استفاده نکردم چند روز استفاده کردم بعدش یادم رفته بعد دوباره یه چند روز زدم 

با گلاب فکر کنم خوب باشه هم ژل هم گلاب چی میشه

ولی من با آب درست میکردم که یه موقع خواستم رو صورتم باشه و برم بیرون بشه  

من که مداوم استفاده نکردم چند روز استفاده کردم بعدش یادم رفته بعد دوباره یه چند روز زدم  با گل ...

من پیشونیم خطهای ریزی سطحی داره مثلا میشه شب به پیشونیم بزنم تا صبح بمونه به نظرت رفع میشه اگه به طور منظم استفاده کنم

من پیشونیم خطهای ریزی سطحی داره مثلا میشه شب به پیشونیم بزنم تا صبح بمونه به نظرت رفع میشه اگه به طو ...

من برای چروکای دور چشم  شنیدم خوبه 

آره برای پیشونی هم ممکنه خوب باشه  منم دلم خواس دوباره شروع کنم بزنم