2777
2789

نمیشه تخمدان هارو از تخمک ها خالی کنن؟

چون بودن رحم و تخمدان نیازه 

یا لوله های فالوپ بسته بشه چی ؟

دعای برای سلامتی همه بیماران🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردی پریود نشی برد کردی تموم بدنت درد میگیره کمر دست و پا همه جات هزارتا مریضی میگیری 

چرا ؟ اگر برای استروژن پروژسترونه قرصشو میشه خورد دیگه . من نمیخوام بدن درد بگیرم میخوام بدنم اتفاقا قدرت داشته باشه

وای تمام اونایی که یائسه شدن ارزوشون اینه یه بار دیگه پریود شن بعد تو دستی دستی میخوای اینکارو کنی؟

پیر میشه پوست صورت و بدنت

سیستم ایمنی دفاعیت ضعیف میشه

بدن درد و استخون درد میگیری

هرچی میکروبه از اون خون پریود داره خارج میشه سم زدایی بدنته

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

وای تمام اونایی که یائسه شدن ارزوشون اینه یه بار دیگه پریود شن بعد تو دستی دستی میخوای اینکارو کنی؟ ...

اخه چرا؟ خب قرص هورمونی شو میخوریم دیگه چرا نشه ؟ اون خون دیواره رحم هست که ساخته شده و میریزه چجوری سم زدایی هست

چرا ؟ اگر برای استروژن پروژسترونه قرصشو میشه خورد دیگه . من نمیخوام بدن درد بگیرم میخوام بدنم اتفاقا ...

اصلا اینطوری نیست خیالت راحت بخدا هزارتا عوارض داره میتونی از متخصصان زنان هم بپرسی

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤