2777
2789
عنوان

دوباره ناخواسته باردار شدم + بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 10993 بازدید | 386 پست
حالا شوهرت چی گفت؟نصفه شب بیدارش کردی

هیچی، خیلی اخلاقش خوبه ولی میگه مردم مسخره مون میکنند.

منم بهش گفتم تقصیر توه، با این حجم از قدرت باروری که داری🤣🤣🤣

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز به موعدم مونده اما علائم دارم فردا حتما میزنم

انشالا که هر چی خیر برات پیش بیاد گلم،بی بی زدی ریپ بزن 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
از حرفهای اطرافیان میترسم وگرنه قلبا دوست دارم.  الان خواهر شوهرم با من عروسی کرد، ۷ سال پیش، ...

وااا هر کسی زندگی خودشو داره به حرف مردم پشیزی اهمیت نده....خاله من ۶ تا بچه داره و مامانم دوتا الان اون ۶ تا کلی پشت هم هستن دورهمی هاشون خیلی باحاله ولی ما چی

از حرفهای اطرافیان میترسم وگرنه قلبا دوست دارم.  الان خواهر شوهرم با من عروسی کرد، ۷ سال پیش، ...

بی خیال..به اونا فک نکن..بامنم خیلیا عروسی کردن،همه شون یا بچه ندارن یا یک بچه دارن..ولی من دوتا دارم😆سه تا خیلی هم خوبه..به این فک کن،چندسال دیگه سه تا بچه ی بزرگ داری،اطرافتم شلوغه ولی اطرافیانت چی..

سلام ان شاءالله  که خیر

دعا کن برا من ای ماه اقدام دارم باردار بشم بر پسری سالم و صالح '' رژیم تعیین جنسیتم دختر دارم خدارو شکر میخوام این یکی پسر بشه با توکل بر خدا ان شاءالله 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
احتمالا دختره علائم هم داشتی؟ درد سینه و کشاله ران و بداخلاقی و...؟

اره دختره، چون بی بی چک دختر سریع دو خط میشه، خودم هم دختر دوست دارم که خواهر دخترم بشه‌. 

هیچ علائمی نداشتم. هیچی.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

چقدر سخت 

داییم از شدت غصه وگریه برای فوت پسرش رفت سمت مرگ سه بار احیاش کردند و کم کم قلب درد گرفت و قلبش رو عمل کردندیه لخته خون سالهاست چسبیده به قلبش زنداییم هم داغونه وهمیشه مریض