2777
2789
عنوان

دوباره ناخواسته باردار شدم + بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 10993 بازدید | 386 پست
میدونم عزیزم اما هدیه خدارو که پس نمیدن من کار به نظر بقیه ندارم اما خیلی هارو با چشمام دیدم و خیل ...

میدونم عزیزم 

من الان ۳۸ ساله م هست یعنی اگه بخوام نگه دارم، بهتره 

از حرف مردم میترسم، ویار وحشتناکی که در انتظارمه و...

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۶ روز عقب انداختم، ببین چه پر رنگه  سریع شد دو خط

منو ببین دخترم پنج سالشه دختر دومم سه سالش تموم نشده سومی ام هم ۲۰ روز دیگ دنیا میاد تقریبا خداروشاکرم ک کار خطرناکی انجام ندادم چون قطعا اثار بدش رو توی زندگیم میدیدم

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

سلام فقط نگهش دار قتل عمد نکن

فقط کان…. اونم برند کودکس

هیچ روشی صددرصد نیست

تاپیکت روهم ببند چرت وپرت ننویسند برات

خداهدیه داده حفظش کن حکمتی داره بعدها میفهمی

نری سقط کنی مثل زندایی من که سقط نکرد اماقصدش رو‌داشت که پسر دومی رو سقط کنه و تقاص داد و پسر اولی که هفده ساله بود رفت زیرخاک 

پسر دومی  موند لیسانس شد والان عقد کرده هست 

منم مشکوکم و میترسم بیبی بزنم دارم سکته میکنم مبااارکه

میترسم چیه،بی بی بزن تکلیفت مشخص شه

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
مبارکه..اینهمه آدم تونستن توهم میتونی..نگران نباش،تا چشماتو بازوبسته کنی بزرگ‌ شدن..

از حرفهای اطرافیان میترسم وگرنه قلبا دوست دارم. 

الان خواهر شوهرم با من عروسی کرد، ۷ سال پیش، اونا اصلا بچه ندارن و ما میشیم ۳ تا😨😨😨

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

قرص ال دی هم خیلی خوبه

۳ ماه خوردم، دکترم گفت چون به پسر شیر میدی، داخل شیرت میشه و براش ضرر داره.

اگه الانم که تازه بیبیش مثبت شده دمنوش و این چیزا بخوره گناهه؟

عزیزم من نمیدونم و حقیقتا کارم به گناه و...نیست

به شخصه احساس میکنم با این کار از درگاه خدا رونده میشم و همچنین حق حیات این موجود رو ازش گرفتم چه نسل های خوبی که ممکنه از این نطفه به وجود بیاد و من همه رو سلب کردم در ثانی مگه من کی ام که بخوام در مورد وجود یه جاندار نطر بدم این ها فقط دست خداست