2777
2789

سلام ما اومدیم یه شهر دیگه واسه مراسم اقوام صابخونه همش بخاطر گربه ای که داره هی به بچم تذکر میداد نکن دست نزن اصلا بچم اذیت نمیکرد بچشو ولی هی میگفت نیا نکن میگفت دست بزنی بهش گازت میگیره گربه دست بزنی بهش میزننت گربه همش بچمو می ترسوندن بچم الان از گریه ترسیده بخاطر حرفاشون هر کاری بچم میکنه سوژه میکنن هی با نوه خودشون که یه سال از بچم کوچیک تره مقایسه میکنن هی سر بچم داد میزنن خیلی ناراحتم خیلی زیاد یعنی بچه من اندازه یه گربه ارزش نداره؟ لطفا بهم بگید چطوری بهشون تذکر بدم که با احترام بفهمن که کسی حق نداره به بچم چپ نگاه کنه و بچه من نقطع ضعف منه خواهش میکنم عاجزانه یه چیزی یادم بدین من خیلی بی زبونم ولی دارم میترکم بخدا بچم شلوغی نمیکنه ولی چون دوسالشه کنجکاوه من حواسم بهش هست مراقبشم ولی همش بچمو تخریب میکنن چی بگم بگید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا مقایسه میکنی ... ممکنه اونم گربه اشو ب اندازه ای ک شما بچتو دوسداری دوسداشته باشه خب ... بنظرم اگه خودشون دعوتتون کردن بهشون بگید که این بچه کاری نداره با گربه اگه نه هم پیششون نمونید 

وقتی هم کسی سر بچتون داد میزنه علنا باهاش برخورد کنید تاثیر خوبی نمیذاره تو روحیه ی بچه ها ... 

بگو چون بچم کوچیکه حالیش نمیشه گربه چقدر نجسه هی میخاد کنجکاوی کنه یه چی بگو بسوزن

خب نمیدونم دقیقا چی بگم نمیخوام بسوزونم میخوام فقط بفهمونم گربه شما حیوونه انقد واستون مهمه بچه منم واسه من مهمه ادمه بی صاحاب نیست

بگو چون بچم کوچیکه حالیش نمیشه گربه چقدر نجسه هی میخاد کنجکاوی کنه یه چی بگو بسوزن

عزیزم گربه نجس نیست😐 منم دوسندارم بچه ی کسی ب گربه هام دس بزنه مگه اذیتشون نکنه 

خب چی بگم چطوری بزنم تو دهنشون 

وقتی داد میزنن بگو والا تو خونه شما انقدر بچه من حرف شنید جای دیگه نشنید بخاطر مراسماته وگرنه مام دلمون نمیگیره جایی باشیم که مو گربه هست

پس بگو چرا خوابت نبرده

دارم سکته میکنم هی بد غذایی بچم سوژه کرده وای نوه ما عین چی میخوره بدین بچه شمارو هم میخوره وای چقدر حرف میزنه یچت خب چی بگم به بچه دوساله بگم کم حرف بزن؟ قشنگ این دو روز اعتماد به نفس بچمو ازش گرفتن