2777
2789
عنوان

تذکر و داد زدن و ترسوندن بچم از طرف فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 36 پست
خب نمیدونم دقیقا چی بگم نمیخوام بسوزونم میخوام فقط بفهمونم گربه شما حیوونه انقد واستون مهمه بچه منم ...

خیلی راحت بهشون بگو لطفا درست رفتار کنید با بچه‌م .اصلا چرا موندی اونجا؟وقتی بی احترامی میکنن همون وقت میومدی تا متوجه رفتار بی ادبانه‌شون بشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی داد میزنن بگو والا تو خونه شما انقدر بچه من حرف شنید جای دیگه نشنید بخاطر مراسماته وگرنه مام دل ...

بنظرت بهش بگم کاش میگفتی بهم پشت تلفن که گربه اوردی جدیدا خونتون اینطوری من میدونستم تکلیفمو که بیام یا نه چون  بچم دوسالشه کنجکاوه سن کشف کردنشه نمیتونه که بشینه فقط نگاه کنه ذوق داره منم میفهمیدم نمیومدم اگه انقد قرار بود اذیت بشید

عزیزم من خودمم زمان مجردیم حیوون خونگی داشتم

درسته که بچه شما براتون عزیزه

ولی شاید اونا هم مثل اون زمان من حیوون خونگیشون براشون عزیزه ، اسباب بازی نیست که بچه شما بره باهاش بازی کنه ، بلاخره بچه هست و ممکنه ناخواسته اسیبی بزنه بهش حالا بیا و درستش کن

شرمنده ولی منم اگه بودم نمیذاشتم

عزیزم ب حیوون و انسان بودنش نیس وقتی ب ی چیزی وابستگی شدید احساسی داری فرقی نمیکنه چی باشه

اینسری ک داد زدن خیلی خونسرد بگو فلانی جان اتفاقا گربه ها خیلی ام بچه هارو دوس دارن و خوب رفتار میکنن باهاشون بچه منم قرار نیس ب گربه شما آسیبی بزنه اینجوری میگی پسرم میترسه از گربه ها نمی‌خوام فردا روز ک تو خیابون گربه دید بخاطر این حرفای شما از گربه ها بترسه و فراری باشه

دارم سکته میکنم هی بد غذایی بچم سوژه کرده وای نوه ما عین چی میخوره بدین بچه شمارو هم میخوره وای چقدر ...

عزیزم شوهرت کجاست وقتی تا این حد بی احترامی میکنن چرا اونجا وایسادی

عزیزم من خودمم زمان مجردیم حیوون خونگی داشتم درسته که بچه شما براتون عزیزه ولی شاید اونا هم مثل او ...

خودشون رنگ زدن منت کشیدن حتما باید بیایید مراسم ما منم بچم دوسالشه عقلش نمیرسه بزرگ نیست که حرف حالیش بشه بگیرم بچمو بزنم بهش دست نزنه؟ وقتی میدونه گربع داره فهمید ما نمیریم زنگ نمیزد اصرار کنه چون باید عقلش میرسید طرف حسابش یه بچه دوسالس نه بچه ۴ ۵ ساله 

شاید اینجوری رفتارمیکنن ک برید و بیشتر نمونید .وگرنه دلیلی نداره هب بچه رو مقایسه کنن

چون حسودن این خانواده عادتشه از اول ابنطورث بودن میخوان بگن هی که مثلا ما همیشه از همه برتریم مریضن در اصل 

برای حرف زدن بچه ات هم ک گفتن بگو آره قربونش برم خیلی شیرین زبون و زرنگه ماشالا

نوه شما چند وقتشه؟ کلمه ای هم بلده ک بگه؟

پسر منک هم زود ب حرف اومد هم قشنگ و روون صحبت می‌کنه 

اگرم پسرت از لحاظ تپلی دست کمی از نوه اونا نداره میتونی بگی حالت این همه میخوره چیکارشون می‌کنه تپل هم نمیشه ک ی وقت مشکلی نداشته باشه خدایی نکرده پسر من نصف اینم غذا نمیخوره شیطونی ام زیاد می‌کنه اما زیاد فرقی ندارن باهم

خودشون رنگ زدن منت کشیدن حتما باید بیایید مراسم ما منم بچم دوسالشه عقلش نمیرسه بزرگ نیست که حرف حالی ...

اگه در حد چند روز رفتین خونشون ، بهترین کار اینه که توی خونه نمونین ، برین گردش 

به خودشون بگین بریم جاهای دیدنی مثلا محلتون ، شهرتونو ببینیم

اگه درحد یه وعده شام و ناهاری رفتین که خب بهتر بود اونا گربشونو میذاشتن توی اتاق .. من خودم اگه مهمون در حد چندساعت میومد میذاشتمش توی اتاق نه بخاطر مهمون ها ! بخاطر ارامش خودم و بچم .. پس مشخصه اینا اصلا براشون ارامش اون زبون بسته مهم نیست