2777
2789
عنوان

پسر کوچولوی من😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2029 بازدید | 43 پست
الهی خدابه حق فاطمه زهرا شفاش بده براش دعای توسل میخونم عزیزم🤲🤲🥺

برای پارساله تاپیک 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون میگی سه سالشه پس حرف زدن رو یادگرفته اگه هر دو گوشش هست در روز زیاد به حرف زدن وادارش کن با بازی و هرچی که شده که یادش نره کلماتی که یادگرفته سعی کن واژه های بیشتری بهش یادبدی ، ان شالله که زودتر سلامت کامل به دست بیاره گل پسرت.

الهی بگردم ایشالا خوب میشه ولی سنش حتما خوب میشههههه نگران نباش

برا پارساله نگران نباشید خوب شده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مطمئنید؟ الهی شکر

اره تاریخ متن اول رو ببینید 

یکی پست گذاشت ب روز شد سریع 

چقدر حالم بد شده بود خدا خیرت بده گفتی

اره چند نفر هم مثل شما فکر کردن تازه است نگران و ناراحت شدن 

مشکل پسرتونو تو یکی از تاپیک ها دیدم 

منم ۷ سالی هست دارم شنواییمو از دست میدم .

داره روند کاهشی طی میکنه جوری که نصف شده الان

فقط و فقط خدا میدونه چه مشکلاتیو بخاطرش دارم تحمل میکنم. هر چی صداش زدیم فایده نداشت.

ازش میخوام حداقل تا الان که به من برنگردونده به این بچه شنواییشو برگردونه . 

عصب گوشش از کار افتاده😭😭😭نه ضربه نخورده دکتر گفت احتمالا ویروس باعثش بوده

سلام دوست عزیز نمیدونم با طب اسلامی آشنایی دارین یا نه اما طب اسلامی درمان داره اگه اطلاعاتی ندارین برا اینکه دلتون قرص بشه مناظره ی دکتر آراسته و دکتر کردافشار که پارسال دعوت شدن تلوزیون نگاه کنین هردو پزشکن هردو طب سنتی بلدن اما دکتر اراسته طب اسلامی هم طبابت میکنه مناظره گمونم تقریبا یکساعتی میشد با دقت نگاه کنین اگه دلتون قرص شد بهم بگین شماره منشی دکتر اراسته بدم انلاین ویزیت بشین اگرم تهرانین حضوری برین اگه تهران نیستین میتونین نسخه ازشون بگیرین داروهارو از نمایندگی های شهرتون تهیه کنین یا کلا پیش هر نماینده ای که دوست دارین برین من اگه دکتر اراسته رو معرفی میکنم چون سرشناس هستن سرچ هم کنین هم اطلاعاتی درموردشون میخونین همم مناظره شون میبینین وگرنه کل شهرا چند نماینده داره

میشه شماره دکتر اراسته که گفتیدو بدید

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
بسم الله الرحمن الرحیم

🛎ویزیت مجازی طب اسلامی (تلفنی و در ایتا)
و
🛎 ویزیت حضوری طب اسلامی در تهران

*توسط دکتر علی آراسته*

⭕️ویزیت حضوری شهرک شهید محلاتی
چهارشنبه   عصر     ۱۴۰۴/۱/۲۷

☎️شماره نوبت دهی ۰۹۳۸۸۲۴۳۹۴۲ (فقط پیامک یا پیام در ایتا)
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿