2777
2789
عنوان

دوستان دیشب یه خواب عجیب دیدم

145 بازدید | 14 پست

دوستان مدتی همسرم بخاطر مشکلات مالیش دچار بیماری روحی روانی شده کلی دکتر رفتیم هنوز خوب نشده

دیروز نیت کردم نماز استغاثه به حضرت زهرا خوندم کلی ازش خواهش کردم بعد موقع خواب گفتم کاش یه خواب خوب ببینم 

که تو خواب دیدم همسایه قدیمیمون که اقاس بهم گفت بیا ۲ تا شمع بخر ببر روشن کن دیگه صدای اذان شد از خواب پریدم بقیش نفهمیدم 

بنظرتون معنی خاصی داشته این خواب

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم انشاالله خیره اگه تونستی به نیت شفای همسرت دو تا شمع روشن کن بذار یه گوشه تا کامل بسوزه شمع باعث انرژی مثبت میشه و محیط رو پاکسازی میکنه البته یادت نره توی نیتت شفاش رو از خداوند بخوا. انشاالله هر چه زودتر خداوند شفاش بده

سلام عزیزم انشاالله خیره اگه تونستی به نیت شفای همسرت دو تا شمع روشن کن بذار یه گوشه تا کامل بسوزه ش ...

چشم عزیزم خیلی ممنون 

ممنون عزیزم نذر کنم شمع بنیت حضرت زهرا روشن کنم یا نمیشه 

عزیزم کلا میتونی  به نیت  هر امامی پیامبری که بهش اعتقاد داری نذرتو ادا کنی ، شما هدفتون خداس فکر نمیکنم فرقی داشته باشه به نیت چه شخصی باشه

خواهرمم گفت باید امروز شمع میخریدی روشن میکردی ولی سردرگم شدم نخریدم

اشکال نداره فردا بخر نیتت مهمه حضرت فاطمه همه روزها به کسانی که صداش میزنن کمک میکنه فقط توی شهادتش نیست که ،،،فردا انجام بده

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت
عزیزم کلا میتونی  به نیت  هر امامی پیامبری که بهش اعتقاد داری نذرتو ادا کنی ، شما هدفتون خ ...

درسته عزیزم اصل خواسته ما از خداوند مهربان اعمه هم واسط بین ما و خدا هستن 

راستش من خیلی وقت بود نماز نمیخوندم دیشب خیلی در مونده بودم پناه بردم به طرفشون

انشاالله کمک کنن همسرم زودتر بهتر بشه

نماز استغاثه چه جوره؟دستورش

والا منم از همینجا دیروز دیدم 

۲ رکعت نماز ساده میخونی بعد تمام شدن و سلام ۳ مرتبه تکبیر بعد تسبیحات حضرت زهرا بعد میری سجده سرتو میزاری رو مهر ۱۰۰ مرتبه میگی یا مولاتی یا فاطمه اغیثینی 

بعد سمت راست صورت ۱۰۰ مرتبه همین ذکر 

بعد سمت چپ صورت ۱۰۰ مرتبه همین ذکر 

بعد دوباره ۱۱۰ مرتبه سر به روی مهر بعد حاجت میگی و تمام