2777
2789
عنوان

بی خوابی

91 بازدید | 15 پست

سلام دوستان گلم .خوبید.بچها تروخداااااا یکی بیاد بگه یه قرص خواب که عوارض نداشته باشه خیلی و خوب باشه بهم معرفی کنید .کل شبا بیدارم تا صبح.کلافه شدم.میدونم از اضطراب و فکر و خیال .ولی کلافم بخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا الان شرایطش و ندارم .نه مالیا نه .یه شرایط دیگه برام محیا نیست

من خودم آلپرازولام پنج دهم

گاهی میخورم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
من خودم آلپرازولام پنج دهم گاهی میخورم

یه قرصی بود من مال مامان بزرگم بود دوزشم پایین بود.بیضی صورتی کمرنگه .حتی اونم مامان بزرگم نصف کرده بود .من یه چند بار ازش خوردم خیلی خوب بود.ولی اسمش و نمی‌دونم ..آلپرازولام قوی نیست؟

یه قرصی بود من مال مامان بزرگم بود دوزشم پایین بود.بیضی صورتی کمرنگه .حتی اونم مامان بزرگم نصف کرده ...

همین آلپرازولام بوده آره من یک سومش رو میخوردم میخوابیدم

برای من که عوارضی نداشت

البته من گاهی میخورم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
همین آلپرازولام بوده آره من یک سومش رو میخوردم میخوابیدم برای من که عوارضی نداشت البته من گاهی میخ ...

عزیزم داری ازش عکسش و بفرستی ببینم همونه.اگه همونه خیلی خوبه.برم ازش بگیرم.داروخونه میده بهم؟

عزیزم داری ازش عکسش و بفرستی ببینم همونه.اگه همونه خیلی خوبه.برم ازش بگیرم.داروخونه میده بهم؟

داروخونه بهت نمیده

من الان فقط ورقه خالیش رو فکر کنم دارم

همین بیضی شکل گلبهی رنگه

داروخونه بهت نمیده من الان فقط ورقه خالیش رو فکر کنم دارم همین بیضی شکل گلبهی رنگه

ای داد خدایا دردسرام کم نیست .چرا باید داروخونه نده ..فدات شم.بازم ممنون از کمکت.

ای داد خدایا دردسرام کم نیست .چرا باید داروخونه نده ..فدات شم.بازم ممنون از کمکت.

من رفتم دکتر عمومی برام نوشت فقط یه ورقه بهم داد

اره منم خوردم همون گل‌بهی بود پس همونه.باید یه طوری ازش بخرم.خیلی بهش نیاز دارم.دست گلت درد نکنه

قربونت

فقط یک سومش رو بخور