2777
2789
عنوان

خانما کسی هست همدان زندگی کنه؟؟

666 بازدید | 12 پست

دستگاه لیزر الکساندرایت کندلا نمی دونین کدوم دکتر پوست تو همدان داره؟؟

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دیروز از دوستم سوال کردم کنار هتل مرمر هم هست  دستگاهش کندلاست

مرسی گلم،،لطف کردی،،ممنون.😍😍

اسمش کلینیک دکتر عمرانی هست؟؟

الان زدم تو گوگل این اسم رو آورد.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
مرسی گلم،،لطف کردی،،ممنون.😍😍 اسمش کلینیک دکتر عمرانی هست؟؟ الان زدم تو گوگل این اسم رو آورد.

بله گلم 

من قبلا کندلا رفتم عالی جواب داد 

ولی همدان نبود جای دیگه رفتم 

برای شارژ رفتم نیکان خیابان مهدیه 

بد نبود ولی دستگاهش کندلا نیست 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
بله گلم  من قبلا کندلا رفتم عالی جواب داد  ولی همدان نبود جای دیگه رفتم  برای شارژ ...

آره تعریف این دستگاه رو خیلی شنیدم ولی فکر می کردم همدان نباشه تا دیگه شما بهم گفتین،،ممنون ازت،،لطف کردی.😘😘🌹🌹

آره تعریف این دستگاه رو خیلی شنیدم ولی فکر می کردم همدان نباشه تا دیگه شما بهم گفتین،،ممنون ازت،،لطف ...

خواهش گلم   

آره تعریف این دستگاه رو خیلی شنیدم ولی فکر می کردم همدان نباشه تا دیگه شما بهم گفتین،،ممنون ازت،،لطف ...

اینم پیچشه Rasoolomrani