2777
2789

امروز گفت بیا بیشم کارت دارم میخوام باهات حرف بزنم منم رفتم ببینم چی میگه و این حرفا اصولا خیلی از احساساتش خبر نداشتم میگه میترسم به مامان بابا بگم واینکه ۱۹ سالشه دانشگاه میره هنوز کار بار نداره درکل خیلی دوس دارم کمکش کنم خودم ۲۴ سالمه دقیقا ۱۹سالگی اینا بودم که عاشق شدم حالا نمیدونم چجوری کمکش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نمیدونم

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
خودم تازه عقد کردم خیلی سختی کشیدم تو این راه عاشقی تاحدودی درکش میکنم ۴ ۵ سال سختی کشیدم

بیخیال بابا ی پسره توی همین سن از من خوشش اومد توی دانشگاه ردش کردام اخه پسر ۱۹ ساله چی داره ک ب ازدواج فکر میکنه

کپ داداش منه داداش منم ۱۹سالشه بااین تفاوت تازه افسری ارتش قبول شده و ب دختری ک قبلاهمسایه بودیم علاقمندشد وامامنصرفش کردم اونقدر رو مخش راه رفتم ک دگ نمیخادش اجی گلم داداش من وشما سنشون کمه هیچوقت نزار وارد رابطه شه تشویقش کن که ب سمت هدفاش حرکت کنه اول موفقیت کار وبار بعد ازدواج اینافرصت ازدواج دارن اما الان وقتش نیست من خودم ۲۹سالمه درکنار داداشم هستم وبرای پیشرفتش هرکاری میکنم اما نمیزارم سمت رابطه بره چون بخان برن تورابطه دیگ ب اینده فکرنمیکنن

همینا رو بش بگو..بگو کفش آهنی پات کن بعد برو تو این راه

نمیدونم بهش بگم خودش در جریان کارام بوده خیلی بدبختی کشیدم از طرفی میترسم شکست عاطفی بخوره اگر بااونی ک دوسش داره ازدواج نکنه