2777
2789
عنوان

داداشم امشب گفت به یک دختری علاقه مند شده

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 25 پست
بیخیال بابا ی پسره توی همین سن از من خوشش اومد توی دانشگاه ردش کردام اخه پسر ۱۹ ساله چی داره ک ب ازد ...

بی دلیل رد کردین؟ 

غرورش له شده پس خانم خودمم جواب رد بهم زیاد داد حتی ازدواجم کرد بایکی دیگه ولی خب جدا شد الان پشیمون چرا همون اول باهام ازدواج نکردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کپ داداش منه داداش منم ۱۹سالشه بااین تفاوت تازه افسری ارتش قبول شده و ب دختری ک قبلاهمسایه بودیم علا ...

این چ حرفیه...داداشت خداروشکر سرکاره...حالا ب دختر مورد علاقشم میرسید خیلی بهتر بود..طفلک ممکنه دیگه هیچوقت عاشق نشه

از اون خواهرشوهرا میشی ها

زندگیتون پر از عشق
فوری هم ازدواجی شده داداشت...سرعتش بالاس..بگو ترمزو بکش

چند شبه تو خواب داشت اسم دختر خانم رو میگفت چن شب پیش واقعا انگار دوسش داره نمیدونم نمیتونم بی دلیل بهش بگم کارت اشتباهه

این چ حرفیه...داداشت خداروشکر سرکاره...حالا ب دختر مورد علاقشم میرسید خیلی بهتر بود..طفلک ممکنه دیگه ...

عزیزدلم وقتی میدونم دختره هیچ جوره مناسبش نبود باعقایدهای داداشم فرق داشت واین ک میدونم اون دخترخانوم یکی دیگرو دوس داشت چرااحساسات داداشمونابود کنم چرا ایندشوتباه کنم داداشم نمیدونست یکی دیگرو میخاد اون دختره ولی وقتی داداشم گف بهش علاقمنده گفتم ک اون دختره یکی دیگرومیخاد ک زودتر ازقلبش بندازتش بیرون حال داداشم از همه چی مهمتره!!! اتفاقا خاهر پایه ی هستم براش بدونم کسیومیخااد اونم داداشمو میخواد عشقشون پاک باشه برای رسیدنشون هرکاری میکنم

بی دلیل رد کردین؟  غرورش له شده پس خانم خودمم جواب رد بهم زیاد داد حتی ازدواجم کرد بایکی دیگه ...

ابرومو برد ب همه گفت من نامزدشم دیگ من دقیقا همون ترم نامزد کردام از بدبختی شوهرم فامیلشونم هست جریانو ب همسرم گفتم دیگ طرفشون نرفت

من داداشمو چیکارش کنم بنظرت

داداشتون باید فکر درسوکارش باشه الکی الکی خوشو بدبخت نکنه چیزی ک زیاده دختره این عشقا زود گذره دوروز دیگ یادش میره اوضاع اقتصادی رو ک دیدین فکر میکنید کسی دیگ عشقو حالیشه همه توفکر پولن