الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه رفتند بخوابند و منم در به دری فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈. ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
کپ داداش منه داداش منم ۱۹سالشه بااین تفاوت تازه افسری ارتش قبول شده و ب دختری ک قبلاهمسایه بودیم علاقمندشد وامامنصرفش کردم اونقدر رو مخش راه رفتم ک دگ نمیخادش اجی گلم داداش من وشما سنشون کمه هیچوقت نزار وارد رابطه شه تشویقش کن که ب سمت هدفاش حرکت کنه اول موفقیت کار وبار بعد ازدواج اینافرصت ازدواج دارن اما الان وقتش نیست من خودم ۲۹سالمه درکنار داداشم هستم وبرای پیشرفتش هرکاری میکنم اما نمیزارم سمت رابطه بره چون بخان برن تورابطه دیگ ب اینده فکرنمیکنن