2777
2789
عنوان

خانوما لطفا ی لحظه بیاااااین....

299 بازدید | 48 پست

دکتر خوب تو اصفهان می شناسین که سزارین اختیاری تو بیمارستان دولتی انجام بده 

لطفا اگه سراغ دارین بگین زایمان برام شده مث ی کابوس وحشتناک هر شب خوابش می بینم😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوسال پیش دکترمن گفت سزارین بخوای اینقدتودولتی کمترمیگیرم وطبیعی کمترالبته سزاورژانسی شدم اخر😂

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
چند هفته ای عزیزم؟؟  منم ۲۶هفتم و سزارین اجباری هستم اما اصلا نمیدونم از کی باید دکتر بگیرم &n ...

منم ۲۶ هفتم .زیر نظر دکتر هستم ولی اون سزارین اختیاری انجام نمیده حتی برا طبیعیم ۵ تومن زیر میزی میخواد 

فقطم بیمارستان خصوصی کار میکنه 

هزینش خیلی زیاده از پسش بر نمیایم😒

تو اصفهان؟

اره عزیزم هم خصوصی میره هم دولتی.من بیمارستان شهرکردوقبول نداشتم براهمین رفتم امیرالمونین اصفهان

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
منم ۲۶ هفتم .زیر نظر دکتر هستم ولی اون سزارین اختیاری انجام نمیده حتی برا طبیعیم ۵ تومن زیر میزی میخ ...

اها چه جالب با همیم   ب . زایمانت چندم میوفته؟ 

اصلا زیر بار این خرجای الکی نرو  . بگرد دکتر خوب ک بیمارستان دولتی میاد پیدا کن 

-
اره عزیزم هم خصوصی میره هم دولتی.من بیمارستان شهرکردوقبول نداشتم براهمین رفتم امیرالمونین اصفهان

سزارین اختیاریم انجام میده؟فردا باید شمارش پیدا کنم زنگش بزنم

اها چه جالب با همیم   ب . زایمانت چندم میوفته؟  اصلا زیر بار این خرجای الکی نرو  . ...

چند تا تاریخ دکتر برام زده تو فروردین 

ن اینجوری نزدیک ۲۰ تومن هزینم میشه 🤦‍♀️

اونموقع که بمن گفت بخوای قبول میکنم الانونمیدونم خودم شمارشودارم هنوزخیلی دکترخوب وخوش اخلاقیه خیلیم کارش خوب بودمنی که بچه اولم بودوزیادی نازک نارنجی جذبش شدم

همون بیمارستان بزن جستوجوش کن توگزینه هاش منوانلاینش