2777
2789

داداشش هر جا میخاد بره زنگ میزنه با شوهرم میرن بیرون داداشش هشت سال از شوهرم کوچیک تره کلادسشوییم باهم میرن امسال سربازی باید بره البته اگه نخرن 

شوهرم میگفت ک داداشم بره من دق میکنم پشتم خالی میشه فلان یا داداشم سوتونه خونس نباشه خونه بهم میریزه باید بزنم ب ی کاری اونم بشه دست راستم داداشم هر جا من هستم باید باشه خواهر بزرگم ک گفته بمیر من میمیرم هرچی بگه میگم چشم 😢😢حسه بد میگیرم از شوهرم از خانوادش من منفیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه جانم حسود نیستی.  شوهرت از مردای ایرانی وابسته به خانواده و بچه ننه هست. یه خواستگار داشتم میگفت خواهرم باید تو رو بپسنده و تایید کنه اون همه چیزمه. فرار کردم ازش...

نه جانم حسود نیستی.  شوهرت از مردای ایرانی وابسته به خانواده و بچه ننه هست. یه خواستگار داشتم م ...

وای خوب کردی زندگیتو خریدی ب خدا 

انقد اذیت میشم. انقد تعریف میکنه فقطم از خانوادش خستم فقطم هپین وابستس بقیه خواهر برادراش اینجوری نیستنا

[QUOTE=321296161]تو عقد و نامزدی اینجور نبود؟ خانوادش هم به شوهر شما وابسته ن یا فقط شوهرشما اینجوری ...

دختر خالم شوهرش متاسفانه اینجور بود اصلا هم کوتاه نمیومد و طلاق گرفت.البته مادرش هم زیادی دخالت می کرد.امیدوارم برای شما پیش نیاد.

😢😢خیلی سخته

فکرمیکردم بچه دار بشم خوب میشه بدتر شد خیلی پشیمونم خیلی انقدر ادم عذاب میکشه

خوب ازدواج کردم محبت ببینم مگرنه پول خونه بابام داشتم یا براس..‌‌‌.. وقتی هیچکدوم نمیبینی حتی حالت از مجردیتم بدتر میشه مخصوصا بعد بچه توروحیه و افسردگی ادم تاثیر بد میزاره ، بعد بچه دیگه نمیتونی کاری کنی