2777
2789

سلام، من 15 سالمه،

خیلی خوابالو ام، از مدرسه میام بعضی وقتا کلا تا روز بعد که میرم مدرسه میخوابم، اصلا نه درس میخونم نه هیچی، ذره ای انگیزه ندارم، هیچ کاری نمیکنم.(خیلی دوست دارم درس بخونم) نود درصد مواقع که حالم خوبه طرفای بعد از ظهر و شب که میشه کل غمای دنیا میریزه رو سرم، انگار از بعد از ظهر به بعد یه آدم دیگه میشم. سری عصبی میشم و انقدری مودی ام که خودم بجای اطرافیانم از خودم بدم میاد. به آینده که فکر میکنم بیشتر ناراحت میشم و احساس پوچی میکنم، بعضی وقتا خیلی پرخوری میکنم و شکمو ام، بعضی وقتا هم هیچی نمیخورم و کلا کم غذا ام، دوره ایه. وقتی ناراحت میشم دلیلشو نمیدونم و همین بیشتر ناراحتم میکنه. توی مدرسه واقعا در عذابم بعضی همکلاسی هام که خیلی پر انرژی ان و سروصدا میکنن رو دلم میخواد خفه کنم. از صبح که بیدار میشم برم مدرسه فقط به این امید روزمو میگذرونم که شب بشه بیام بخوابم. درس نمیخونم، با خودم گفتم حتما انگیزه ندارم، مامانم گفت اگه معدلت خوب بشه فلان چیزو برات میگیرم، با خودم گفتم بیا اینم انگیزه مطمئناً دیگه میترکونم، اما آب از آب تکون نخورده و من همون جنازه قبلیم. چند روزه اضطراب دارم و دلیلشم نمیدونم، از اونجایی میدونم اضطراب دارم که وقتی اضطراب و استرس دارم حالت تهوع میگیرم،این حالت هم خیلی آشناس و هر چندماه یه بار بدون شک این اتفاق میفته. از وقتی یادم میاد همین بودم، همیشه همین تنبل و خوابالویی که الان هستم بودم و عمیقا دلم میخواد یا اینطوری نباشم، یا کلا نباشم. 

روزو شب به دلیل وجودم فکر میکنم و هرچی بیشتر فکر میکنم بیشتر میرم تو خودم، هر سال هم میگذره بیشتر گوشه گیر میشم و کم حرف، اینو از روابطم توی مدرسه متوجه شدم. 

من این حالات رو از خیلی وقته که دارم و فقط کم و زیاد میشه، نمیدونم افسردگیه یا بیماری جسمی و ویتامینی چیزی کم دارم هیچی نمیدونم فقط میدونم انقدر این حسا باهام بودن که احساس نمیکنم غیر طبیعی باشه اما وقتی به این فکر میکنم اگه بقیه اینطور نیستن چطور زندگی میکنن و درس میخونن و کار میکنن میگم لابد غیر طبیعیه، اگه تا اینجا خوندی ازت خیلی ممنونم و لطفا کمک کنید، بگید چه مرگمه مچکرم ازتون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه یه ازمایش بده کلا برای چکاپ

با مشاور صحبت کن.. چون اینجا که نمیتونیم کمک خاصی بهت بکنیم

و اینکه بدون انگیزه هیچ وقت کافی نیست، نظمه که همه چیزو اوکی میکنه

البته خب، مطمعنا خودت نمیخوای تا آخرش اینجوری پیش بره دیگه؟

مطمعنم درسته میشه فقط حتما با مشاور صحبت کن،

روانپزشک چون شدیده . همزمان روان درمانی هم برو پیش یه روانشناس بالینی

اینطوری انقد پولش زیاد میشه یه افسردگی دیگه برا اینکه انقدر خرج گذاشتم رو دست مامانمم میگیرم 

اول از همه یه ازمایش بده کلا برای چکاپ با مشاور صحبت کن.. چون اینجا که نمیتونیم کمک خاصی بهت بکنیم ...

اره واقعا کلافه شدم از طرز زندگیم، نمیخوام اینطوری باشم

من کامل خوندم عزیزم. یه نوجوان رو میشناسم که تقریبا همین شرایطی که گفتی داره ومن راهنماییش کردم که پیش دکتر بره. بعداز مدتی که دیدمش خیلی اوضاع واحوالش بهترشده بود.شما هم امتحان کن پیش یک روانپزشک حاذق برو .قطعا اثربخش